Αναπτυξιακή Τρικάλων - ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. | Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.
2432025370 kenakap@kenakap.gr

Φόρουμ Πληροφόρησης Εργοδοτών σε θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Σχεδίου «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ: ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ & ΣΥΝΕΡΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ» της Αναπτυξιακής Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.

19 Νοεμβρίου 2015

Φόρουμ Πληροφόρησης Εργοδοτών σε θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

 

Το Φόρουμ έχει ως στόχο την μεταφορά τεχνογνωσίας και καλών πρακτικών σε επιχειρήσεις της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας ώστε να προτρέψει την ανάπτυξη προγραμμάτων κοινωνικής υπευθυνότητας, ενσωματώνοντας του στόχους του Σχεδίου για εργασιακή ένταξη των ομάδων στόχου.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  • 18:00 – 18:15 Προσέλευση - Εγγραφές

  • 18:15 – 18:30 Έναρξη - Χαιρετισμοί

  • 18:30 – 18:50 Παρουσίαση – Πορεία Υλοποίησης της Πράξης «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ: ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ & ΣΥΝΕΡΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ», Γλυκερία Θυμιάκου, Συντονιστής Έργου, Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ - ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ.

  • 18:50 – 19:10 Εισαγωγή στην έννοια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τομείς εφαρμογής προγραμμάτων ΕΚΕ, Αθανασούλα Παρασκευή, Στέλεχος Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ - ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ – Ομάδα Έργου ΤΟΠΣΑ.

  • 19:10 – 19:30 Παρουσίαση δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της «Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας», Κάβουρα Τριανταφυλλιά, Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας.

  • 19:30 – 19:50 Παρουσίαση του Προγράμματος "Όλοι κερδίζουν", συνεργασία ΚΑΛΛΙΣΤΩΣ και Lexicon, Βάϊος Κουτής, Πρόεδρος ΜΚΟ Καλλιστώ

  • 19:50 – 20:20 Ερωτήσεις – Συζήτηση

     

Ο Τουρισμός αντίδοτο στην κρίση και την ανεργία!

 

Η πράξη υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης7: «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας» της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης», του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 7 «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση στις 8 περιφέρειες σύγκλισης

Δημοφιλείς ετικέτες

Πρόσφατες Εκδηλώσεις

Διοργάνωση Ημερίδας για την Ανάδειξη / Πιστοποίηση των Τοπικών Προϊόντων Ποιότητας

Διοργάνωση Ημερίδας για την Ανάδειξη / Πιστοποίηση των Τοπικών Προϊόντων Ποιότητας

Ετικέτες: CLLD/LEADER | 6 Σεπτεμβρίου 2016 - 6 Σεπτεμβρίου 2017

Η «Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ Ο.Τ.Α» (ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.) στο πλαίσιο ενεργειών διαβούλευσης με φορείς και τον τοπικό πληθυσμό με σκοπό την εξειδίκευση της Τοπικής Στρατηγικής Ανάπτυξης του νέου Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER 2014-2020 της Π.Ε. Τρικάλων, διοργανώνει Ημερίδα για την «Ανάδειξη / Πιστοποίηση των Τοπικών Προϊόντων Ποιότητας του αγροτικού – αγροδιατροφικού τομέα», που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 08/09/2016 και ώρα 19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕ Τρικάλων.

Μάθετε περισσότερα

Διοργάνωση Ημερίδας για την Αξιοποίηση του κτηνοτροφικού κεφαλαίου στην ορεινή περιοχή Φαρκαδόνας, στο πλαίσιο του νέου προγ/τος CLLD/LEADER

Διοργάνωση Ημερίδας για την Αξιοποίηση του κτηνοτροφικού κεφαλαίου στην ορεινή περιοχή Φαρκαδόνας, στο πλαίσιο του νέου προγ/τος CLLD/LEADER

Ετικέτες: CLLD/LEADER | 24 Αυγούστου 2016 - 24 Αυγούστου 2017

Η «Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ Ο.Τ.Α» (ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.) στο πλαίσιο σχεδιασμού του νέου Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER της Π.Ε. Τρικάλων για την περίοδο 2014-2020, διοργανώνει σειρά ενεργειών διαβούλευσης & ενημέρωσης με φορείς και τον τοπικό πληθυσμό. Στόχος είναι το Σχέδιο Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER, να σχεδιαστεί μέσω της «από κάτω προς τα πάνω» προσέγγισης, ως αποτέλεσμα διαβούλευσης ανταλλαγής απόψεων και κατάθεσης προτάσεων από τους τοπικούς φορείς.

Μάθετε περισσότερα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ: ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ & ΣΥΝΕΡΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ»

28 Νοεμβρίου 2015 - 28 Νοεμβρίου 2015

Η Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε., συντονιστής εταίρος της «Αναπτυξιακής Σύμπραξης Τρικάλων για την Απασχόληση στον Τουρισμό», στα πλαίσια ολοκλήρωσης του έργου «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ: ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ & ΣΥΝΕΡΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ» διοργανώνει τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015 στις 18:00 στην αίθουσα“ΝΙΤΣΑ ΛΙΑΠΗ” του Δήμου Καλαμπάκας

Μάθετε περισσότερα