Αναπτυξιακή Τρικάλων - ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. | Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.
2432025370 kenakap@kenakap.gr

Σύσκεψη της ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ με τον ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΑΓΕΛΑΔΟΤΡΟΦΩΝ (ΚΡΕΑΤΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΣΚΗΣ) ΝΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ στα πλαίσια υλοποίησης επιχειρησιακού σχεδίου πιστοποίησης βοείου κρέατος

4 Ιουλίου 2008


vootrofoi.jpg

Πραγματοποιήθηκε, χθες 3/7/2008, και ώρα 12:00 το μεσημέρι στα γραφεία της ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ σύσκεψη μεταξύ του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΑΓΕΛΑΔΟΤΡΟΦΩΝ (ΚΡΕΑΤΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΣΚΗΣ) ΝΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ και της ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ στα πλαίσια υλοποίησης του επιχειρησιακού σχεδίου «Ανάπτυξη, εφαρμογή και πιστοποίηση συστήματος διαχείρισης για την διασφάλιση της ποιότητας του βόειου κρέατος».

Στόχος του επιχειρησιακού προγράμματος είναι η πιστοποίηση της παραγωγής μιας ομάδας συνεργαζόμενων βοοτρόφων με σκοπό την σήμανση του βοείου κρέατος ως «ΚΡΕΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ».

Σκοπός της συνάντησης ήταν η εκπαίδευση των υπευθύνων των μονάδων της ομάδας βοοτρόφων ως προς τις απαιτήσεις του έργου πιστοποίησης.

Η διαδικασία  ξεκίνησε εδώ και δύο χρόνια, και βρίσκεται στο τελικό στάδιο πιστοποίησης του βοείου κρέατος. και αναμένεται στο άμεσο διάστημα να επιτευχθεί ο εφοδιασμός της αγοράς με ντόπιο βόειο κρέας πιστοποιημένης ποιότητας από τον πιστοποιητικό οργανισμό ΟΠΕΓΕΠ (AGROCERT).

Πρόκειται για τις πρώτες πανελλαδικά βοοτροφικές μονάδες αγελάδων ελευθέρας βοσκής που θα παράγουν πιστοποιημένο κρέας ποιότητας, γεγονός που αποτελεί επιτυχία της μακροχρόνιας και καλής συνεργασίας της ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ με τον ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΑΓΕΛΑΔΟΤΡΟΦΩΝ (ΚΡΕΑΤΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΣΚΗΣ) ΝΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν από την  ομάδα βοοτρόφων οι κ.κ Βουστελάς Θρασύβουλος ,Γατσάς Βασίλειος, Γατσάς Ιωάννης, Μπακάλη Μαρία, Νάκος Χρήστος, Τσιούμας Δημοσθένης από την ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ, ο Δ/ντης κ. Γκρέκος Χρήστος και ο γεωπόνος-συντονιστής του προγράμματος κ. Κάλλος Γεώργιος.


Ανακοινώσεις: Κατηγορίες

Δημοφιλείς ετικέτες

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Ετικέτες: CLLD/LEADER | 5 Απριλίου 2024

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή κτηνοτρόφων στην τεχνική διακρατική συνάντηση στην Ιταλία στο πλαίσιο υλοποίησης του Σχεδίου...

Μάθετε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ THΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ– ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ– ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. "

2 Απριλίου 2024

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
THΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ
"ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ– ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ...

Μάθετε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ – 2ΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ CLLD/LEADER (ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ) ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.

26 Μαρτίου 2024

Οριστικοί πίνακες κατάταξης αξιολογημένων προτάσεων στο πλαίσιο της 2ης Πρόσκλησης του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER (Υπομέτρο 19.2,. (για...

Μάθετε περισσότερα