Αναπτυξιακή Τρικάλων - ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. | Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.
2432025370 kenakap@kenakap.gr

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΑΚΑΣΙΟΥ

18 Αυγούστου 2008


Η Αναπτυξιακή Τρικάλων-ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. έχει αναλάβει, μέσω προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο Μαλακασίου και την ΤΕΔΚ Νομού Τρικάλων, την εκπόνηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Μαλακασίου για την Δημοτική περίοδο 2007-2010.

Το Στρατηγικό Σχέδιο του Δήμου Μαλακασίου για την περίοδο 2007-2010, αποτελεί το Α΄ Μέρος του Επιχειρησιακού Προγράμματος το οποίο εγκρίθηκε με την υπ΄ αριθμό 93/2008 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Οι κάτοικοι αλλά και οι φορείς που δραστηριοποιούνται στον Δήμο, καλούνται μέσω της παρούσας ιστοσελίδας αλλά και μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Μαλακασίου (www.dimos-malakasiou.gr) να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις απόψεις τους και τις προτάσεις τους σχετικά με τον Στρατηγικό Σχεδιασμό, όπως αυτός έχει ψηφιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου.

Οι προτάσεις που θα κατατεθούν (είτε ηλεκτρονικά είτε εγγράφως), θα αξιολογηθούν από την Διεπιστημονική Ομάδα έργου, η οποία έχει συσταθεί για την κατάρτιση του παρόντος Επιχειρησιακού Προγράμματος, και θα ενσωματωθούν στο τελικό κείμενο.

Το Α΄ Μέρος του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Μαλακασίου θα βρίσκεται σε δημοσιότητα και δημόσια διαβούλευση για χρονικό διάστημα τουλάχιστον 15 ημερών.

 

Το κείμενο του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Μαλακασίου βρίσκεται στο τέλος αυτού του άρθρου(σε μορφή .pdf) προς ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου. 

 

ΕΠ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΑΚΑΣΙΟΥ (Α' ΜΕΡΟΣ)

 

 


Ανακοινώσεις: Κατηγορίες

Δημοφιλείς ετικέτες

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Ετικέτες: CLLD/LEADER | 5 Απριλίου 2024

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή κτηνοτρόφων στην τεχνική διακρατική συνάντηση στην Ιταλία στο πλαίσιο υλοποίησης του Σχεδίου...

Μάθετε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ THΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ– ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ– ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. "

2 Απριλίου 2024

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
THΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ
"ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ– ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ...

Μάθετε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ – 2ΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ CLLD/LEADER (ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ) ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.

26 Μαρτίου 2024

Οριστικοί πίνακες κατάταξης αξιολογημένων προτάσεων στο πλαίσιο της 2ης Πρόσκλησης του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER (Υπομέτρο 19.2,. (για...

Μάθετε περισσότερα