Αναπτυξιακή Τρικάλων - ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. | Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.
2432025370 kenakap@kenakap.gr

H ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε στα πλαίσια του Τοπικού Προγράμματος Leader+ το Σάββατο και την Κυριακή 11 και 12 Οκτωβρίου, διοργάνωσε τη Γιορτή Καστάνου και Τοπικών Παραδοσιακών Προϊόντων στην Καστανιά.

15 Οκτωβρίου 2008


giorti_kastanou.jpg
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ:
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες

              Η ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. ως Συντονιστής Εταίρος του σχεδίου Διατοπικής Συνεργασίας ¨Οι Γεύσεις της Θεσσαλίας – Μια Ευκαιρία Ανάπτυξης” που υλοποιείται στα πλαίσια του Τοπικού Προγράμματος Leader+ του Ν. Τρικάλων, και εντάσσεται στη Δράση 2.7 “Οργάνωση Τοπικών Εκδηλώσεων Προβολής της Τοπικής Κουζίνας”  διοργάνωσετο Σάββατο και την Κυριακή 11 και 12  Οκτωβρίου, τη Γιορτή Καστάνου και Τοπικών Παραδοσιακών Προϊόντων στην Καστανιά.

 

 

 

Το βράδυ του Σαββάτου οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με χορό, ψήσιμο και βράσιμο κάστανων καθώς και λουκάνικων ενώ το κρασί έρεε άφθονο προς τέρψιν των επισκεπτών.     

Την Κυριακή με σύμμαχο τον καλό καιρό συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις με την εμφάνιση χορευτικών του δήμου Καστανιάς και των πολιτιστικών συλλόγων του Γαύρου και Σκεπαρίου. Στη συνέχεια οι επισκέπτες απόλαυσαν τις λαχταριστές λιχουδιές όπως πίτες, τυριά, κάστανα, χοιρινό με κάστανα , καστανόψωμο, μέχρι σοκολατάκια και τάρτες με κάστανο.

Να επισημανθεί ότι επρόκειτο για την τελευταία εκδήλωση των «Γεύσεων της Θεσσαλίας» σε επίπεδο νομού Τρικάλων.

Στα τέλη του μήνα ¨Οι Γεύσεις της Θεσσαλίας” θα συμμετέχουν με δικό τους περίπτερο στην έκθεση PHILOXENIA  στη Θεσσαλονίκη.

 


Ανακοινώσεις: Κατηγορίες

Δημοφιλείς ετικέτες

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Ετικέτες: CLLD/LEADER | 5 Απριλίου 2024

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή κτηνοτρόφων στην τεχνική διακρατική συνάντηση στην Ιταλία στο πλαίσιο υλοποίησης του Σχεδίου...

Μάθετε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ THΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ– ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ– ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. "

2 Απριλίου 2024

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
THΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ
"ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ– ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ...

Μάθετε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ – 2ΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ CLLD/LEADER (ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ) ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.

26 Μαρτίου 2024

Οριστικοί πίνακες κατάταξης αξιολογημένων προτάσεων στο πλαίσιο της 2ης Πρόσκλησης του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER (Υπομέτρο 19.2,. (για...

Μάθετε περισσότερα