Αναπτυξιακή Τρικάλων - ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. | Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.
2432025370 kenakap@kenakap.gr

Παρουσίαση των δραστηριοτήτων της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε στη διακρατική συνάντηση στο Μουζάκι

2 Μαρτίου 2010


mouzaki.jpg

Οι γεωπόνοι της εταιρείας μας κ. Τσιάκας και κ. Γεωργίου, συμμετείχαν στην διήμερη διακρατική συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε στο Μουζάκι, στις 26 Φεβρουαρίου 2010, όπου παρουσίασαν τις δραστηριότητες και τα προγράμματα που υλοποίησε η ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.  

Η συνάντηση είχε ως κύριο θέμα τις σχέσεις των ανθρώπων της «Διασποράς» με τους τόπους καταγωγής των. Πως οι σχέσεις αυτές μπορούν να αποτυπωθούν σε πολιτικές που θα υιοθετήσει και θα εφαρμόσει η τοπική αυτοδιοίκηση με στόχο τη διευκόλυνση της υποδοχής και της ενσωμάτωσης των αποδήμων στην τοπική κοινωνική, πολιτιστική και οικονομική ζωή.

Στη συνάντηση συμμετείχαν καθηγητές και μεταπτυχιακοί φοιτητές του κοινού Ελληνογαλλικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών DYNTAR Ελλάδας [(Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και (Πανεπιστήμιο BlaisePascal, Clermont-Ferrand)] και του ερευνητικού κέντρου CERAMAC, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης της PaysAurillac, της τοπικής Αναπτυξιακής Εταιρείας ARDTA, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων αποδήμων  της ευρύτερης περιοχής Μουζακίου – Ασπροποτάμου, η ΑΝΚΑ Α.Ε. και η  ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.

 

 


Ανακοινώσεις: Κατηγορίες

Δημοφιλείς ετικέτες

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Ετικέτες: CLLD/LEADER | 5 Απριλίου 2024

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή κτηνοτρόφων στην τεχνική διακρατική συνάντηση στην Ιταλία στο πλαίσιο υλοποίησης του Σχεδίου...

Μάθετε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ THΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ– ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ– ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. "

2 Απριλίου 2024

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
THΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ
"ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ– ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ...

Μάθετε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ – 2ΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ CLLD/LEADER (ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ) ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.

26 Μαρτίου 2024

Οριστικοί πίνακες κατάταξης αξιολογημένων προτάσεων στο πλαίσιο της 2ης Πρόσκλησης του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER (Υπομέτρο 19.2,. (για...

Μάθετε περισσότερα