Αναπτυξιακή Τρικάλων - ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. | Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.
2432025370 kenakap@kenakap.gr

Ενημέρωση υποψήφιων επενδυτών για την πορεία αξιολόγησης της 1ης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος του προγράμματος LEADER 2007-2013 της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.

28 Απριλίου 2011


Enim_LEADER_01.jpg
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ:
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28-4-2011 και ώρα 12:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Καλαμπάκας η 1η ενημερωτική συνάντηση των υποψήφιων επενδυτών του προγράμματος LEADER της Αναπτυξιακής Τρικάλων – ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση των επενδυτών για την πορεία  αξιολόγησης των επενδυτικών σχεδίων που είχαν υποβληθεί στο πλαίσιο της 1ης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος του τοπικού προγράμματος LEADER που έληξε την 3/12/2010 καθώς και για τα αποτελέσματα έγκρισης της Επιτροπής Διαχείρισης LEADER (ΕΔΠ LEADER) της 3/3/2011. Ειδικότερα, αναλύθηκαν και συζητήθηκαν οι διαδικασίες υλοποίησης των έργων όπως προβλέπονται από το ρυθμιστικό πλαίσιο του προγράμματος.

Στην παρούσα φάση έχουν αξιολογηθεί 36 Φάκελοι και σύμφωνα με την αξιολόγηση εγκρίνονται έργα συνολικού προϋπολογισμού 5.528.500,00 € που αντιστοιχούν σε επιδότηση από το LEADER ποσού ύψους 2.771.670,00 €.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν οι επενδυτές με τους τεχνικούς τους Συμβούλους και την διαδικασία άνοιξαν ο Πρόεδρος του ΔΣ και της ΕΔΠ LEADER της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. κος ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ Δημήτριος (Δήμαρχος Καλαμπάκας) και ο Δ/νων Σύμβουλος του ΔΣ κος ΛΑΠΠΑΣ Χρήστος (Δήμαρχος Τρικάλων), οι οποίοι τόνισαν την σημασία στήριξης της τοπικής επιχειρηματικότητας από το πρόγραμμα LEADERμε πόρους 2,7 εκ. ευρώ σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομικά συγκυρία. Την στήριξη του Επιμελητηρίου Τρικάλων στις επιχειρηματικές πρωτοβουλίες τόνισε και ο Γραμματέας του ΔΣ κος ΓΙΑΓΙΑΚΟΣ Βασίλειος (Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων) καθώς και τα μέλη του ΔΣ και ΕΔΠ LEADER κος ΦΑΜΙΣΗΣ Κων/νος και κος ΣΙΝΑΝΗΣ Χρήστος.

 

 

 

 


Ανακοινώσεις: Κατηγορίες

Δημοφιλείς ετικέτες

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Ετικέτες: CLLD/LEADER | 5 Απριλίου 2024

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή κτηνοτρόφων στην τεχνική διακρατική συνάντηση στην Ιταλία στο πλαίσιο υλοποίησης του Σχεδίου...

Μάθετε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ THΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ– ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ– ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. "

2 Απριλίου 2024

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
THΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ
"ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ– ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ...

Μάθετε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ – 2ΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ CLLD/LEADER (ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ) ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.

26 Μαρτίου 2024

Οριστικοί πίνακες κατάταξης αξιολογημένων προτάσεων στο πλαίσιο της 2ης Πρόσκλησης του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER (Υπομέτρο 19.2,. (για...

Μάθετε περισσότερα