Αναπτυξιακή Τρικάλων - ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. | Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.
2432025370 kenakap@kenakap.gr

Συμμετοχή της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. σε Συνάντηση στο Chambéry της Γαλλίας στα πλαίσια του διακρατικού προγράμματος Lifelong Learning “Big Foot”

8 Νοεμβρίου 2011


Chambery_elephants.JPG

Την Τετάρτη και την Πέμπτη 2 και 3 Νοεμβρίου 2011 στο Chambéry της Γαλλίας πραγματοποιήθηκε η δεύτερη διακρατική συνάντηση στα πλαίσια του διακρατικού προγράμματος  LifelongLearning, με ακρωνύμιο  BigFoot και τίτλο “Προσέγγιση Γενεών σε Απομονωμένες Ορεινές Περιοχές”. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του MaisondesParsetdelaMontagne, τα μέλη των αποστολών παρουσίασαν το σχέδιο δράσης, το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης, επίσης έγινε η διερεύνηση των «προβλημάτων», των «απαιτήσεων», καθώς και των αναπτυξιακών προοπτικών που αφορούν σε κάθε περιοχή παρέμβασης του προγράμματος.

 

Να υπενθυμίσουμε ότι στόχος του προγράμματος «BigFoot» είναι η δημιουργία ενός περιβάλλοντος όπου οι άνθρωποι από διαφορετικές ηλικίες και κοινωνικά στρώματα συγκλίνουν ώστε να μεταφερθεί η γνώση από τους μεγαλύτερους στους νεότερους σε τομείς με παραγωγική και βιώσιμη αναπτυξιακή προοπτική.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι των  παρακάτω φορέων:

·  Ο Δήμος του Gubbio της Ιταλίας συντονιστής εταίρος.

· Το ιδιωτικό ερευνητικό κέντρο GoureS.r.l. της Περούντζια της Ιταλίας, διαχειριστής.

·Το μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ερευνητικό ινστιτούτο «MenonNetworkEEIG» του Βελγίου.

·Ο Σύνδεσμος Ευρωπαϊκών Ορεινών Περιοχών  «ΑΕΜ» της Γαλλίας.

· Το Αναπτυξιακό Κέντρο «CDNWB» της Βορειοδυτικής Βουλγαρίας.

· Ο δημόσιος φορέας «UNEPROEViennaISCC» της Αυστρίας.

·Το δημόσιο ερευνητικό κέντρο «CNR-ISGI» της Ιταλίας.

ΤηνΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΑΕ-ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Εεκπροσώπησανο Δ/ντης της κος Παν. Πάτρας και ο Υποδιευθυντής της εταιρείας κ. Κουτής Βάϊος.

Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Βουλγαρία στις αρχές Μαρτίου 2012.


Ανακοινώσεις: Κατηγορίες

Δημοφιλείς ετικέτες

Πρόσφατες Ανακοινώσεις


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣTHN 26η ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ THΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ– ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ– ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. "

6 Ιουνίου 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 
ΣTHN 26η ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ THΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ– ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ...

Μάθετε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ 1ΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΕΡΓΩΝ (ΠΡΑΞΕΩΝ) ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ 19, ΥΠΟΜΕΤΡΟ 19.2 ΤΟΥ ΠΑΑ 2014-2020 (ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ) ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ CLLD/LEADER Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Ετικέτες: CLLD/LEADER | 22 Οκτωβρίου 2018

Έληξε την Παρασκευή 19/10/2018, η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής Φακέλων Υποψηφιότητας επενδυτικών σχεδίων στα πλαίσια της 1ης πρόσκλησης...

Μάθετε περισσότερα