Αναπτυξιακή Τρικάλων - ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. | Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.
2432025370 kenakap@kenakap.gr

«Κεντρική ενημερωτική ημερίδα στο ΕΒΕ Τρικάλων, στο πλαίσιο της 2ης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος του τοπικού προγράμματος LEADER».

18 Δεκεμβρίου 2012


Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΑΕ-ΟΤΑ–ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. ως φορέας υλοποίησης του τοπικού προγράμματος LEADER (ΑΞΟΝΑΣ 4. του ΠΑΑ 2007-2013) στο ν. Τρικάλων στα πλαίσια της 2ης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ξεκινά την διαδικασία ενημέρωσης / πληροφόρησης των φορέων και των κατοίκων της περιοχής εφαρμογής του προγράμματος LEADER και διοργανώνει σε συνεργασία με το ΕΒΕ Τρικάλων, κεντρική ενημερωτική ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 18/12/2012 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Τρικάλων.

Η ενημερωτική ημερίδα για το περιεχόμενο της 2ης πρόσκλησης και τις χρηματοδοτικές ευκαιρίες που δίνονται στην τοπική επιχειρηματικότητα από το πρόγραμμα LEΑDER είναι ανοικτή στο κοινό και στους φορείς. Το πρόγραμμα της Ημερίδας είναι το ακόλουθο:

18.30

Προσέλευση συμμετεχόντων – Συνέντευξη Τύπου

19.00

Εισαγωγικός χαιρετισμός του μέλους του ΔΣ της Αναπτυξιακής Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ κου Βασίλειου Γιαγιάκου, Προέδρου του ΕΒΕ Τρικάλων.

19.15

Παρουσίαση των Μέτρων & Δράσεων της 2ης προκήρυξης του τοπικού Προγράμματος LEADER, Παναγιώτης Πάτρας, Γενικός Διευθυντής ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ.

19.45

Παρουσίαση του Φακέλου Υποψηφιότητας και των απαραίτητων δικαιολογητικών του τοπικού Προγράμματος LEADER, Βάιος Κουτής, Γεωτεχνικός ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ.

20.15

Ερωτήσεις – Διευκρινήσεις – Συζήτηση.

21.00

Λήξη Ημερίδας.

Η 2η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος LEADER (με διάρκεια υποβολής Φακέλων Υποψηφιότητας από 14/12/2012 έως 28/02/2013), είναι συνολικού προϋπολογισμού 4,5 εκατ.€ και μέσω των δράσεων της μπορούν να χρηματοδοτηθούν μεταξύ άλλων επενδύσεις (ίδρυσης νέων επιχειρήσεων  και εκσυγχρονισμοί υφισταμένων) στους ακόλουθους τομείς:

α) μεταποίηση, τυποποίηση και συσκευασία αγροτικών (και δασοκομικών) προϊόντων,

β) ανάπτυξη του τουρισμού (τουριστικά καταλύματα, ταβέρνες, εστιατόρια, παραδοσιακά καφενεία, μονάδες εναλλακτικών μορφών τουρισμού, σχέδια τουριστικής προβολής της περιοχής),

γ) μικρές βιοτεχνικές μονάδες (οικοτεχνία, χειροτεχνία, βιοτεχνία, κλπ.),

δ) επιχειρήσεις παραγωγής ειδών διατροφής μετά την α΄ μεταποίηση και

ε) Ιδρύσεις, επεκτάσεις και εκσυγχρονισμοί επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών, κτλ.

Για περισσότερες διευκρινήσεις και πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της εταιρείας: Ιωαννίνων 84, Καλαμπάκα καθώς και στα τηλέφωνα: 24320-75250/25370.


Ανακοινώσεις: Κατηγορίες

Δημοφιλείς ετικέτες

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Ετικέτες: CLLD/LEADER | 5 Απριλίου 2024

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή κτηνοτρόφων στην τεχνική διακρατική συνάντηση στην Ιταλία στο πλαίσιο υλοποίησης του Σχεδίου...

Μάθετε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ THΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ– ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ– ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. "

2 Απριλίου 2024

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
THΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ
"ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ– ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ...

Μάθετε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ – 2ΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ CLLD/LEADER (ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ) ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.

26 Μαρτίου 2024

Οριστικοί πίνακες κατάταξης αξιολογημένων προτάσεων στο πλαίσιο της 2ης Πρόσκλησης του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER (Υπομέτρο 19.2,. (για...

Μάθετε περισσότερα