Αναπτυξιακή Τρικάλων - ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. | Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.
2432025370 kenakap@kenakap.gr

ΛΗΓΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ – ΦΑΚΕΛΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΟΠΑΑΧ ΣΤΟ ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ

17 Μαΐου 2013


Λήγει την επόμενη Παρασκευή 24 Μαΐου 2013 η προθεσμία υποβολής επενδυτικών προτάσεων στο πρόγραμμα ΟΠΑΑΧ (ιδιωτικές επενδύσεις του Άξονα 3.τουΠΑΑ 2007-2013). Οι υποψήφιοι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν τα επενδυτικά τους σχέδια ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του ΥΠΑΑΤ μέχρι την 24/5/2013 και κατόπιν να καταθέτουν τον φυσικό Φάκελο Υποψηφιότητας με όλα τα δικαιολογητικά (1 πρωτότυπο και 1 αντίγραφο) εντός δέκα ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της οριστικοποίησης της ηλεκτρονικής υποβολής στα γραφεία της Αναπτυξιακής Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ-ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ (Ιωαννίνων 84, 42200 Καλαμπάκα).

Στόχος των ανωτέρω τριών Μέτρων του Άξονα 3. είναι η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας σε διάφορους τομείς της τοπικής οικονομίας. Το ποσοστό ενίσχυσης ανέρχεται στο 50% του επιλέξιμου εγκεκριμένου προϋπολογισμού του κάθε επενδυτικού σχεδίου.

Τα προτεινόμενα επενδυτικά σχέδια θα πρέπει υλοποιηθούν στις περιοχές παρέμβασης του Άξονα 3. (ΟΠΑΑΧ) του ΠΑΑ που είναι:

1.    ΟΠΑΑΧ Ορεινής Καλαμπάκας: Δήμοι Καλαμπάκας (εκτός των ΔΔ Καλαμπάκας, Χρυσομηλιάς, Γλυκομηλιάς, Καλογριανής, Παλαιοχωρίου),

2.    ΟΠΑΑΧ Ανατολικών Τρικάλων: Δήμοι Φαρκαδόνας, Οιχαλίας,

3.    ΟΠΑΑΧ Πύλης-Μεσοχώρας: Δήμος Πύλης (εκτός των ΔΔ Πιαλείων, Γόμφων, Παλαιομοναστηρίου, Κοτρωνίου, Ελάτης, Περτουλίου Νεραιδοχωρίου, Πύρρας, Βροντερού, Καλογήρων).

Ειδικότερα η 2η Προκήρυξη των ΟΠΑΑΧ περιλαμβάνει τα ακόλουθα Μέτρα:

·         Μέτρο 311 : «Διαφοροποίηση προς μη γεωργικές δραστηριότητες».

Αφορά μόνο σε επαγγελματίες γεωργούς, και τα επενδυτικά σχέδια ενδεικτικά αφορούν, στην ίδρυση, την επέκταση και τον εκσυγχρονισμό πολύ μικρών επιχειρήσεων στους τομείς τουρισμού και βιοτεχνικών δραστηριοτήτων.

·         Μέτρο 312: «Στήριξη της δημιουργίας και ανάπτυξης πολύ μικρών επιχειρήσεων».

Αφορά σε όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα και τα επενδυτικά σχέδια ενδεικτικά, αφορούν στην ίδρυση, επέκταση και εκσυγχρονισμό βιοτεχνικών μονάδων, επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών, και επιχειρήσεων ειδών διατροφής μετά την α΄ μεταποίηση,

·         Μέτρο 313: «Ενθάρρυνση τουριστικών δραστηριοτήτων» 

Αφορά σε όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα και τα επενδυτικά σχέδια ενδεικτικά, αφορούν στην ίδρυση, την επέκταση και τον εκσυγχρονισμό πολύ μικρών επιχειρήσεων στον τομέα της τουριστικής υποδομής (ξενοδοχειακά καταλύματα, ταβέρνες, εστιατόρια, καφενεία & καφέ, ψησταριές, γραφεία τουρισμού, επιχειρήσεις εναλλακτικών μορφών τουρισμού, κλπ).

Για περισσότερες διευκρινήσεις και πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ: Ιωαννίνων 84, 42200 Καλαμπάκα καθώς και στα τηλέφωνα: 24320-75250/25370 ή στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.kenakap.gr καθώς και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου www.agrotikianaptixi.gr, όπου έχουν αναρτηθεί όλα τα αρχεία της 2ης προκήρυξης.

 

 

 

 


Ανακοινώσεις: Κατηγορίες

Δημοφιλείς ετικέτες

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ – 2ΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ CLLD/LEADER (ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ) ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.

6 Μαρτίου 2024

Η Αναπτυξιακή Τρικάλων –Α.Α.Ε. ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. ανακοινώνει την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης των αιτήσεων που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο...

Μάθετε περισσότερα

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΤΗΣ 2ης ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ 19, ΥΠΟΜΕΤΡΟΥ 19.2 ΤΟΥ ΠΑΑ 2014-2020, ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ CLLD/LEADER Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

30 Αυγούστου 2023

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 265/16.06.2023 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ...

Μάθετε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ της πράξης: «ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΧΩΡΙΩΝ ΣΕ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ» του ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ "ΤΑ ΚΟΝΑΚΙΑ"

31 Ιουλίου 2023

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ της πράξης: «ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΧΩΡΙΩΝ ΣΕ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ» του ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ "ΤΑ ΚΟΝΑΚΙΑ"...

Μάθετε περισσότερα