Ετικέτες: CLLD/LEADER | 27 Ιουνίου 2016

Καλαμπάκα, 27/06/2016
Αριθ. Πρωτ.: 128

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ:«Κεντρικές Ημερίδες Ενημέρωσης του τοπικού πληθυσμού σε Τρίκαλα και Φαρκαδόνα στο πλαίσιο της προετοιμασίας του νέου Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER».

Η «Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ Ο.Τ.Α» (ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε) στο πλαίσιο σχεδιασμού του νέου Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER της Π.Ε. Τρικάλων για την περίοδο 2014-2020, συνδιοργανώνει με το Επιμελητήριο Τρικάλων και το Δήμο Φαρκαδόνας Κεντρικές Ημερίδες Ενημέρωσης με σκοπό την ενημέρωση πληροφόρηση του τοπικού πληθυσμού σχετικά με την περιοχή εφαρμογής, το περιεχόμενο του προγράμματος και τις δράσεις επενδύσεων που μπορεί να χρηματοδοτηθούν από το πρόγραμμα.

Οι Ημερίδες αυτές θα λάβουν χώρα :

• Για το Επιμελητήριο Τρικάλων την Τρίτη 28 Ιουνίου 2016, στις 20:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Τρικάλων.
  • Για τον Δήμο Φαρκαδόνας την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016, στις 20:00, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φαρκαδόνας.

Οι Ημερίδες έχουν σαν στόχο την ενημέρωση των εν δυνάμει επενδυτών και την καταγραφή απόψεων, προτάσεων, ιδεών καθώς και του επενδυτικού ενδιαφέροντος, ώστε το νέο πρόγραμμα LEADER να αποτελέσει μια ολοκληρωμένη τοπική αναπτυξιακή στρατηγική, η οποία θα εφαρμοστεί στο πλαίσιο του Μέτρου 19. CLLD/LEADER του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020 στην περιοχή των Τρικάλων.

Με εκτίμηση

Για την  Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ (ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε)

Παναγιώτης  Πάτρας
Γεν. Δ/ντής

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΈΡΓΩΝ ΥΠΟΜΕΤΡΟΥ 19.2 ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ CLLD/LEADER 2014-2020 ΣΤΗΝ ΠΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ - 3Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ».

19 Σεπτεμβρίου 2019

Η OTΔ «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ» (ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε),   ενημερώνει τους δυνητικούς δικαιούχους του προγράμματος...

2η Τροποποίηση και Παράταση Πρόσκλησης Ιδιωτικών Έργων Υπομέτρου 19.2 της ΟΤΔ Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ - ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. στο πλαίσιο του CLLD/LEADER 2014-2020 στην ΠΕ Τρικάλων».

Ετικέτες: CLLD/LEADER | 9 Αυγούστου 2019

Λαμβάνοντας υπόψη το  υπ' αριθμ. 5125/16-07-2019 έγγραφο της ΕΥΕ ΠΑΑ 2014-2020, στο πλαίσιο υλοποίησης του τοπικού προγράμματος «Αναδιατάσσοντας...