Ενημερωτική εκδήλωση από την ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. και το Επιμελητήριο Τρικάλων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29 Ιουλίου και ώρα 19:30’ στα Τρίκαλα

30 Ιουλίου 2008

HPIM4948.JPG
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ:
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ

Ενημερωτική εκδήλωση από την ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. και το  Επιμελητήριο Τρικάλων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29 Ιουλίου και ώρα 19:30’ στα Τρίκαλα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Τρικάλων, ενόψει  της διαβούλευσης για το σχεδιασμό Τοπικού Προγράμματος Προσέγγισης LEADER στο ν. Τρικάλων, του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013.

Το πρόγραμμα παρουσίασαν ο Διευθυντής της ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ  κ. Γκρέκος Χρήστος  και ο κ. Καλλιάρας Χάρης στέλεχος της ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ.

Σημαντική χαρακτήρισε ο Νομάρχης και Πρόεδρος της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε κ. Βλαχογιάννης Ηλίας την πρωτοβουλία που έλαβε το Επιμελητήριο Τρικάλων και η ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε., για την παρουσίαση του εν λόγω προγράμματος. Ο Νομάρχης αναφέρθηκε και στο έργο που παράγει η  ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. χαρακτηρίζοντας το ως ένα από τα μεγαλύτερα εργαλεία ανάπτυξης του νομού.

Ο πρόεδρος του  Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Γιαγιάκος Βασίλης προέτρεψε τους παρευρισκόμενους να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες χρηματοδότησης που προσφέρονται από το πρόγραμμα, κι ως εκ τούτου για την ευκαιρία που τους δίνεται στο να συνδιαμορφώσουν τις δράσεις του τοπικού προγράμματος για τον ν. Τρικάλων.

2η Τροποποίηση και Παράταση Πρόσκλησης Ιδιωτικών Έργων Υπομέτρου 19.2 της ΟΤΔ Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ - ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. στο πλαίσιο του CLLD/LEADER 2014-2020 στην ΠΕ Τρικάλων».

Ετικέτες: CLLD/LEADER | 9 Αυγούστου 2019

Λαμβάνοντας υπόψη το  υπ' αριθμ. 5125/16-07-2019 έγγραφο της ΕΥΕ ΠΑΑ 2014-2020, στο πλαίσιο υλοποίησης του τοπικού προγράμματος «Αναδιατάσσοντας...