Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

2 Φεβρουαρίου 2010

Foto_pita_2010.jpg

Παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. καθώς και των εργαζομένων της εταιρείας, πραγματοποιήθηκετη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010 το μεσημέρι στα γραφεία της εταιρείας, η  κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

O Δήμαρχος Καλαμπάκας και  πρόεδρος  της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.  κ. Μπουτίνας Βύρωνας, ο Δήμαρχος Πύλης και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε κ. Κων/νος Κουφογάζος και ο Δήμαρχος Οιχαλίας κ. Αθανάσιος Ζιώγκος μέλος του Δ.Δ. της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε, έκοψαν από κοινού την πίτα και ευχήθηκαν η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία και ευτυχία.

Παράλληλα με την εκδήλωση έλαβε χώρα και η συνεδρίαση του Δ.Σ.

Τυχερή της χρονιάς αναδείχτηκε η κα. Παναγιώτα Καραφύλλα, η οποία έλαβε ως δώρο από τον πρόεδρο ένα ρολόι.

2η Τροποποίηση και Παράταση Πρόσκλησης Ιδιωτικών Έργων Υπομέτρου 19.2 της ΟΤΔ Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ - ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. στο πλαίσιο του CLLD/LEADER 2014-2020 στην ΠΕ Τρικάλων».

Ετικέτες: CLLD/LEADER | 9 Αυγούστου 2019

Λαμβάνοντας υπόψη το  υπ' αριθμ. 5125/16-07-2019 έγγραφο της ΕΥΕ ΠΑΑ 2014-2020, στο πλαίσιο υλοποίησης του τοπικού προγράμματος «Αναδιατάσσοντας...