18η ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ THΣ EΤΑΙΡΕΙΑΣ

29 Ιουνίου 2011

GS_2011_01.jpg

Τη Δευτέρα 27η Ιουνίου 2011 και ώρα 13:30 μ.μ στα γραφεία της εταιρείας πραγματοποιήθηκε 18η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Αναπτυξιακής Τρικάλων Α.Α.Ε OTA (ΚΕΝΑΚΑΠ). Τα θέματα της ημερησίας διάταξης εγκριθήκαν ομόφωνα. Ειδικότερα:

• Υποβολή και έγκριση των οικονομικών καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 1-1-2010 έως 31-12-2010 μετά των εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών.

·         Απόφαση περί απαλλαγής ή όχι των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της εταιρικής χρήσης του 2010.

·         Έγκριση αμοιβών των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την εταιρική χρήση του έτους 2011.

·         Απόφαση περί ορισμού τακτικών και αναπληρωματικών Ελεγκτών για την εταιρική χρήση του 2011 καθώς και της αμοιβής αυτών.

·         Έγκριση της απόφασης του Δ.Σ. για αλλαγή της σύνθεσης των Μελών της Επιτροπής Διαχείρισης LEADER.

Στη συνέχεια ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Λάππας αναφερόμενος στις προοπτικές, καίτοι δεν είναι ευοίωνες στην παρουρούσα συγκυρία, είπε ότι με συγκεκριμένη στόχευση και στρατηγηκή θα μπορέση η εταιρεία να πορευτεί αξιοποιόντας ευκαιρείες που παρέχονται μέσω προγραμμάτωνκαι της ΕΕ. Πρότεινε επίσης να καταβληθεί άμεσα το ¼ του ποσού των 175.000 ευρώ που συνολικά οφείλουν οι ΟΤΑ και είναι μέτοχοι της εταιρείας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣTHN 26η ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ THΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ– ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ– ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. "

6 Ιουνίου 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΣTHN 26η ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ THΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ– ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ...