Αναπτυξιακή Τρικάλων - ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. | Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.
2432025370 kenakap@kenakap.gr

Συνάντηση ενημέρωσης επαγγελματιών τουρισμού για το πρόγραμμα LEADER

23 Μαΐου 2012


foto_Elati.jpg

Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΑΕ ΟΤΑ–ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε., σε συνεργασία με το Σύλλογο Επαγγελματιών ορεινού Όγκου «Ξένιος Ζεύς», ως φορέας υλοποίησης του τοπικού προγράμματος LEADER (ΑΞΟΝΑΣ 4. του ΠΑΑ 2007-2013) για το ν. Τρικάλων, στο πλαίσιο πληροφόρησης/ενημέρωσης των φορέων της περιοχής εφαρμογής του προγράμματος LEADER εν όψει της 2ης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος LEADER διοργάνωσε την Τετάρτη 16 Μάιου 2012 στην Ελάτη Τρικάλων ειδική Ενημερωτική Ημερίδα.

Σκοπός της συνάντησης την οποία συντόνισε ο Πρόεδρος του «Ξένιος Ζεύς» κος Ηλίας Φιλοκώστας ήταν η ενημέρωση των ιδιοκτητών τουριστικών επιχειρήσεων (ξενοδοχείων, ταβερνών, εστιατορίων) για τις δράσεις της επικείμενης 2ης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος LEADER, συνολικού προϋπολογισμού Δημόσιας Δαπάνης 4.250.000,00€ περίπου, αλλά κυρίως η ανταλλαγή απόψεων για την κατάσταση της επιχειρηματικότητας στον τουρισμό στην ορεινή περιοχή εφαρμογής του LEADER στις τωρινές συνθήκες οικονομικής κρίσης και μείωσης του επενδυτικού ενδιαφέροντος.

Οι παριστάμενοι επαγγελματίες τουριστικών επιχειρήσεων επικεντρώθηκαν γύρω από τον τομέα του τουρισμού με προτάσεις αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος της περιοχής και της ανάγκης υιοθέτησης νέων μεθόδων εξοικονόμησης ενέργειας στις επιχειρήσεις που πλήττονται από τις ιδιαίτερα αυξημένες τιμές του πετρελαίου.


Ανακοινώσεις: Κατηγορίες

Δημοφιλείς ετικέτες

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Ετικέτες: CLLD/LEADER | 5 Απριλίου 2024

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή κτηνοτρόφων στην τεχνική διακρατική συνάντηση στην Ιταλία στο πλαίσιο υλοποίησης του Σχεδίου...

Μάθετε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ THΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ– ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ– ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. "

2 Απριλίου 2024

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
THΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ
"ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ– ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ...

Μάθετε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ – 2ΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ CLLD/LEADER (ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ) ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.

26 Μαρτίου 2024

Οριστικοί πίνακες κατάταξης αξιολογημένων προτάσεων στο πλαίσιο της 2ης Πρόσκλησης του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER (Υπομέτρο 19.2,. (για...

Μάθετε περισσότερα