Αναπτυξιακή Τρικάλων - ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. | Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.
2432025370 kenakap@kenakap.gr

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΚΟ "ΑΠΟΣΤΟΛΗ"

19 Μαΐου 2022

Έναρξη του Προγράμματος Ενίσχυσης Επιχειρήσεων και Συνεταιρισμών 2022 ανακοινώνει η ΑΠΟΣΤΟΛΗ(ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών), σε συνεργασία και με χρηματοδότηση του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Οργανισμού International Orthodox Christian Charities – IOCC.

Οι ενδιαφερόμενοι που δραστηριοποιούνται στους τομείς της Αγροδιατροφής/ Βιομηχανίας Τροφίμων και Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών (ΠΔΒ) και έχουν ετήσιο κύκλο εργασιών για το έτος 2021 μεταξύ €20.000-€350.000, δύναται να λάβουν με τη μορφή ΔΩΡΕΑΣ εξοπλισμό παραγωγής ή/και υπηρεσίες πιστοποίησης και επιχειρηματική καθοδήγηση (mentoring).

Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεωνείναι η Κυριακή 31 Ιουλίου 2022. Η αίτηση συνοδεύεται μόνο από τη λίστα των κωδικών δραστηριότητας (ΚΑΔ) του ενδιαφερόμενου και αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στην ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Ηλεκτρονικές διευθύνσεις για διευκρινίσεις και υποβολή των αιτήσεων: t.galdara@mkoapostoli.gr  και  e.kiousis@mkoapostoli.gr

Περαιτέρω πληροφορίες και οδηγίες στην ιστοσελίδα του Οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ www.mkoapostoli.gr , στην ενότητα «Η Δράση μας», υποενότητα «Προγράμματα» με τον τίτλο «Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρήσεων & Συνεταιρισμών».

Παρακαλούμε θερμά να βοηθήσετε και στην ευρύτερη δημοσίευση του Προγράμματος με την ενημέρωση των πιθανώς ενδιαφερομένων επιχειρήσεων και συνεταιρισμών.  


Ανακοινώσεις: Κατηγορίες

Δημοφιλείς ετικέτες

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Ετικέτες: CLLD/LEADER | 5 Απριλίου 2024

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή κτηνοτρόφων στην τεχνική διακρατική συνάντηση στην Ιταλία στο πλαίσιο υλοποίησης του Σχεδίου...

Μάθετε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ THΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ– ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ– ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. "

2 Απριλίου 2024

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
THΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ
"ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ– ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ...

Μάθετε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ – 2ΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ CLLD/LEADER (ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ) ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.

26 Μαρτίου 2024

Οριστικοί πίνακες κατάταξης αξιολογημένων προτάσεων στο πλαίσιο της 2ης Πρόσκλησης του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER (Υπομέτρο 19.2,. (για...

Μάθετε περισσότερα