Σύσκεψη της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε με την ΕΑΣ Καλαμπάκας, για το σχεδιασμό Τοπικού Προγράμματος Προσέγγισης LEADER στο ν. Τρικάλων, του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013

1 Ιουλίου 2008

HPIM4839a.jpg

Πραγματοποιήθηκε, την  Τρίτη 1/7/2008, και ώρα 11:00 π.μ στα γραφεία της  ΕΑΣ Καλαμπάκας  σύσκεψη μεταξύ στελεχών  της ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ και μελών του Δ.Σ της Ένωσης Αγροτικών Συνετισμών Καλαμπάκας, στα πλαίσια της διαδικασίας ενημέρωσης/πληροφόρησης & σχεδιασμού, του τοπικού προγράμματος προσέγγισης Leader για τον ν. Τρικάλων.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΑΣ Καλαμπάκας κ. Κότης Δημήτριος   τα μέλη του ΔΣ κ.κ Ντόβας Χρήστος, Αδάμος Σωτήριος Καλόγερος Κων/νος, Σιάτρας Γεώργιος, Σίτας Ιωάννης, ο διευθυντής της ΕΑΣ κ. Κατσίμπας Σωτήριος, ο Δήμαρχος Βασιλικής κ Ζιάκας Βάϊος, οι οποίοι ενημερώθηκαν από τα στελέχη της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε, κ. Χρήστο Γρέκο και κ. Βάϊο Κουτή για τις δυνατότητες χρηματοδότησης που προσφέρονται από το πρόγραμμα, κι ως εκ τούτου για την ευκαιρία που  δίνεται στο να συνδιαμορφώσουν τις δράσεις του τοπικού προγράμματος για το ν. Τρικάλων.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣTHN 29η ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ THΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ– ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ– ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. "

12 Αυγούστου 2022

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΣTHN 29η ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ