Αναπτυξιακή Τρικάλων - ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. | Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.
2432025370 kenakap@kenakap.gr

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Ετικέτες: CLLD/LEADER | 5 Απριλίου 2024

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή κτηνοτρόφων στην τεχνική διακρατική συνάντηση στην Ιταλία στο πλαίσιο υλοποίησης του Σχεδίου Διακρατικής Συνεργασίας "ALIAS - Περιβαλλοντικές Επιπτώσεις Κτηνοτροφικής Διαδικασίας και Μεταποίηση" της ΟΤΔ “Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ - ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.”.

 Στο πλαίσιο υλοποίησης του Σχεδίου Διακρατικής Συνεργασίας "ALIAS - Περιβαλλοντικές Επιπτώσεις Κτηνοτροφικής Διαδικασίας και Μεταποίηση", του Υπομέτρου 19.3 του CLLD/LEADER του ΠΑΑ 2014 - 2020, που υλοποιεί η ΟΤΔ Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ - ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. καλούνται κτηνοτρόφοι αιγοπροβάτων της περιοχής παρέμβασης του προγράμματος CLLD/LEADER να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη συμμετοχή τους στην τεχνική επίσκεψη στην περιοχή του Συντονιστή εταίρου LAGSerreCalabresi, στην Καλαβρία της Ιταλίας, όπου θα πραγματοποιηθεί τεχνική συνάντηση των εταίρων, εκδήλωση και τεχνική επίσκεψη σε τοπικές επιχειρήσεις που σχετίζονται με το μαλλί των προβάτων.

Η συνάντηση πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 12 έως 15 Ιουνίου 2024, με τη συμμετοχή και στελεχών της Αναπτυξιακής Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ - ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε..

Οι κτηνοτρόφοι αιγοπροβάτων που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην ανωτέρω δράση του Σχεδίου Συνεργασίας, καλούνται να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ - ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ., για την υποβολή απαραίτητων στοιχείων.

Για την επιλογή των κτηνοτρόφων αιγοπροβάτων που θα επιλεγούν για τη συμμετοχή στη δράση, θα δοθεί προτεραιότητα σύμφωνα με τα εξής κριτήρια:

  1. Ηλικία κτηνοτρόφων με προτεραιότητα στους νέους
  2. Μορφωτικό επίπεδο / Σπουδές σχετικές με την κτηνοτροφία
  3. Υποβολή δηλώσεων ΟΣΔΕ
  4. Εμπειρία στην εκτροφή αιγοπροβάτων
  5. Ξένη γλώσσα
  6. Δικαιούχοι Σχεδίων Βελτίωσης
  7. Επαγγελματίες κτηνοτρόφοι κατά κύριο επάγγελμα

Για πληροφορίες σχετικά απευθυνθείτε στα γραφεία της εταιρείας:

Δ/νση: Ιωαννίνων 84, 42200, Καλαμπάκα,

Τηλ. 2432025370,

e-mail: kenakap@kenakap.gr,

Γλυκερία Θυμιάκου, Κουτής Βάιος.


Ανακοινώσεις: Κατηγορίες

Δημοφιλείς ετικέτες

Πρόσφατες Ανακοινώσεις


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Ετικέτες: CLLD/LEADER | 5 Απριλίου 2024

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή κτηνοτρόφων στην τεχνική διακρατική συνάντηση στην Ιταλία στο πλαίσιο υλοποίησης του Σχεδίου...

Μάθετε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ THΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ– ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ– ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. "

2 Απριλίου 2024

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
THΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ
"ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ– ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ...

Μάθετε περισσότερα