Αναπτυξιακή Τρικάλων - ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. | Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.
2432025370 kenakap@kenakap.gr

Σύσκεψη της ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ με τον ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΑΓΕΛΑΔΟΤΡΟΦΩΝ (ΚΡΕΑΤΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΣΚΗΣ) ΝΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ στα πλαίσια υλοποίησης επιχειρησιακού σχεδίου πιστοποίησης βοείου κρέατος

4 Ιουλίου 2008


vootrofoi.jpg

Πραγματοποιήθηκε, χθες 3/7/2008, και ώρα 12:00 το μεσημέρι στα γραφεία της ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ σύσκεψη μεταξύ του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΑΓΕΛΑΔΟΤΡΟΦΩΝ (ΚΡΕΑΤΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΣΚΗΣ) ΝΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ και της ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ στα πλαίσια υλοποίησης του επιχειρησιακού σχεδίου «Ανάπτυξη, εφαρμογή και πιστοποίηση συστήματος διαχείρισης για την διασφάλιση της ποιότητας του βόειου κρέατος».

Στόχος του επιχειρησιακού προγράμματος είναι η πιστοποίηση της παραγωγής μιας ομάδας συνεργαζόμενων βοοτρόφων με σκοπό την σήμανση του βοείου κρέατος ως «ΚΡΕΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ».

Σκοπός της συνάντησης ήταν η εκπαίδευση των υπευθύνων των μονάδων της ομάδας βοοτρόφων ως προς τις απαιτήσεις του έργου πιστοποίησης.

Η διαδικασία  ξεκίνησε εδώ και δύο χρόνια, και βρίσκεται στο τελικό στάδιο πιστοποίησης του βοείου κρέατος. και αναμένεται στο άμεσο διάστημα να επιτευχθεί ο εφοδιασμός της αγοράς με ντόπιο βόειο κρέας πιστοποιημένης ποιότητας από τον πιστοποιητικό οργανισμό ΟΠΕΓΕΠ (AGROCERT).

Πρόκειται για τις πρώτες πανελλαδικά βοοτροφικές μονάδες αγελάδων ελευθέρας βοσκής που θα παράγουν πιστοποιημένο κρέας ποιότητας, γεγονός που αποτελεί επιτυχία της μακροχρόνιας και καλής συνεργασίας της ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ με τον ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΑΓΕΛΑΔΟΤΡΟΦΩΝ (ΚΡΕΑΤΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΣΚΗΣ) ΝΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν από την  ομάδα βοοτρόφων οι κ.κ Βουστελάς Θρασύβουλος ,Γατσάς Βασίλειος, Γατσάς Ιωάννης, Μπακάλη Μαρία, Νάκος Χρήστος, Τσιούμας Δημοσθένης από την ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ, ο Δ/ντης κ. Γκρέκος Χρήστος και ο γεωπόνος-συντονιστής του προγράμματος κ. Κάλλος Γεώργιος.


Ανακοινώσεις: Κατηγορίες

Δημοφιλείς ετικέτες

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

30 χρόνια LEADER - 30 Χρόνια Αναπτυξιακής πορείας των Αγροτικών περιοχών - 30 Χρόνια δίπλα στις επιχειρήσεις της περιοχής μας!

30 χρόνια LEADER - 30 Χρόνια Αναπτυξιακής πορείας των Αγροτικών περιοχών - 30 Χρόνια δίπλα στις επιχειρήσεις της περιοχής μας!

Ετικέτες: CLLD/LEADER | 19 Μαρτίου 2021

Από την πρώτη περίοδο LEADER, η οποία ξεκίνησε το 1991 ως «κοινοτική πρωτοβουλία», έως σήμερα που συμπληρώνονται 30 χρόνια, η προσέγγιση LEADER...

Μάθετε περισσότερα

Απόφαση Ένταξης Ιδιωτικών Έργων του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER στην ΠΕ Τρικάλων της Ομάδας Τοπικής Δράσης "ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε."

Ετικέτες: CLLD/LEADER | 12 Φεβρουαρίου 2021

Ολοκληρώθηκε η ένταξη των έργων ιδιωτικού χαρακτήρα στο Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER της ΠΕ Τρικάλων, με απόφαση που εκδόθηκε σήμερα 12/02/2021...

Μάθετε περισσότερα