Σύσκεψη της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε με την ΕΑΣ Τρικάλων, για το σχεδιασμό Τοπικού Προγράμματος Προσέγγισης LEADER στο ν. Τρικάλων, του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013

30 Ιουλίου 2008

HPIM4950.jpg
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ:
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ

Πραγματοποιήθηκε, χθες Τετάρτη 30/7/2008, και ώρα 9:00 π.μ στα γραφεία της  ΕΑΣ Τρικάλων  σύσκεψη μεταξύ στελεχών  της ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ και μελών του Δ.Σ της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Τρικάλων, στα πλαίσια της διαδικασίας ενημέρωσης/πληροφόρησης & σχεδιασμού, του τοπικού προγράμματος προσέγγισης Leader για τον ν. Τρικάλων.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΑΣ Τρικάλων κ. Λιούτας Αχιλλέας, ο αντιπρόεδρος κ. Βράντζας Κων/νος, ο κ. Γεροδημόπουλος Βασίλης μέλος του ΔΣ και ο υποδιευθυντής  κ. Λάζος Νικόλαος, οι οποίοι ενημερώθηκαν από τα στελέχη της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε, κ. Χρήστο Γκρέκο και κ. Βάϊο Κουτή για τις δυνατότητες χρηματοδότησης που προσφέρονται από το πρόγραμμα, κι ως εκ τούτου για την ευκαιρία που  δίνεται στο να συνδιαμορφώσουν τις δράσεις του τοπικού προγράμματος για το ν. Τρικάλων.

Οι ενημερωτικές εκδηλώσεις/συναντήσεις/συσκέψεις με τους φορείς του  νομού   αποτελούν  το σημαντικότερο στάδιο της κοινωνικής διαβούλευσης, για το σχεδιασμό του νέου προγράμματος. Το πρόγραμμα αφενός μεν θα εναρμονίζεται στο μακροπρόθεσμο στρατηγικό σχεδιασμό της περιοχής κι αφετέρου θα ικανοποιεί τις ανάγκες των κατοίκων όσο και των Φορέων της περιοχής.

Νέες εντάξεις 6 επιπλέον ιδιωτικών επενδύσεων στο Πρόγραμμα στο Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER της Ομάδας Τοπικής Δράσης ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.

19 Νοεμβρίου 2021

Ολοκληρώθηκαν οι εντάξεις των ιδιωτικών έργων με την ένταξη 6 νέων επενδύσεων της 1ης Πρόσκλησης του CLLD/LEADER στην ΠΕ Τρικάλων που υποβλήθηκαν...