Αναπτυξιακή Τρικάλων - ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. | Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.
2432025370 kenakap@kenakap.gr

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΑΚΑΣΙΟΥ

18 Αυγούστου 2008


Η Αναπτυξιακή Τρικάλων-ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. έχει αναλάβει, μέσω προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο Μαλακασίου και την ΤΕΔΚ Νομού Τρικάλων, την εκπόνηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Μαλακασίου για την Δημοτική περίοδο 2007-2010.

Το Στρατηγικό Σχέδιο του Δήμου Μαλακασίου για την περίοδο 2007-2010, αποτελεί το Α΄ Μέρος του Επιχειρησιακού Προγράμματος το οποίο εγκρίθηκε με την υπ΄ αριθμό 93/2008 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Οι κάτοικοι αλλά και οι φορείς που δραστηριοποιούνται στον Δήμο, καλούνται μέσω της παρούσας ιστοσελίδας αλλά και μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Μαλακασίου (www.dimos-malakasiou.gr) να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις απόψεις τους και τις προτάσεις τους σχετικά με τον Στρατηγικό Σχεδιασμό, όπως αυτός έχει ψηφιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου.

Οι προτάσεις που θα κατατεθούν (είτε ηλεκτρονικά είτε εγγράφως), θα αξιολογηθούν από την Διεπιστημονική Ομάδα έργου, η οποία έχει συσταθεί για την κατάρτιση του παρόντος Επιχειρησιακού Προγράμματος, και θα ενσωματωθούν στο τελικό κείμενο.

Το Α΄ Μέρος του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Μαλακασίου θα βρίσκεται σε δημοσιότητα και δημόσια διαβούλευση για χρονικό διάστημα τουλάχιστον 15 ημερών.

 

Το κείμενο του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Μαλακασίου βρίσκεται στο τέλος αυτού του άρθρου(σε μορφή .pdf) προς ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου. 

 

ΕΠ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΑΚΑΣΙΟΥ (Α' ΜΕΡΟΣ)

 

 


Ανακοινώσεις: Κατηγορίες

Δημοφιλείς ετικέτες

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

Οριστικά αποτελέσματα 1ης Πρόσκλησης του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER (Πράξεις Ιδιωτικού Χαρακτήρα) της Ομάδας Τοπικής Δράσης ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.

15 Δεκεμβρίου 2020

Η Αναπτυξιακή Τρικάλων Α.Α.Ε. ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε., αρωγός στην στήριξη και ανάπτυξη των πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων της περιοχής μας,...

Μάθετε περισσότερα

«Ανακοίνωση οριστικών αποτελεσμάτων αξιολόγησης της 1ης Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER του ΠΑΑ 2014-2020, της ΠΕ Τρικάλων (Υπομέτρο 19.2 – Παρεμβάσεις Δημόσιου Χαρακτήρα) της Ομάδας Τοπικής Δράσης ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.»

1 Δεκεμβρίου 2020

Η Αναπτυξιακή Τρικάλων Α.Α.Ε. ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. ανακοινώνει την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης των αιτήσεων που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο...

Μάθετε περισσότερα

Hμερίδα έχει θέμα «Βιώσιμη χρήση του Εδάφους - Παραγωγή και Αποικοδόμηση Βιο-Βασιζόμενων προϊόντων»

13 Νοεμβρίου 2020

Το Ελληνικό Φόρουμ Βιο-οικονομίας , διοργανώνει διαδικτυακή ημερίδα σε συνεργασία με το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας...

Μάθετε περισσότερα