Αναπτυξιακή Τρικάλων - ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. | Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.
2432025370 kenakap@kenakap.gr

Γιορτή του μελιού στo Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου

9 Σεπτεμβρίου 2008


giortimeliou8.JPG
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ:
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ

Η ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. ως Συντονιστής Εταίρος του σχεδίου Διατοπικής Συνεργασίας "Οι Γεύσεις της Θεσσαλίας – Μια Ευκαιρία Ανάπτυξης" που υλοποιείται στα πλαίσια του Τοπικού Προγράμματος Leader+ του ν. Τρικάλων, και εντάσσεται στη Δράση 2.7 “Οργάνωση Τοπικών Εκδηλώσεων Προβολής της Τοπικής Κουζίνας”  διοργάνωσε το πρωί  της Κυριακής 7 Σεπτεμβρίου 2008 τη «Γιορτή του μελιού 2008»  στο Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης παρουσίασε ο διευθυντής της ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ κ. Χρήστος Γκρέκος, ο οποίος αναφέρθηκε στο σκοπό του προγράμματος, που είναι προβολή των τοπικών και διατροφικών συνηθειών της κάθε περιοχής, καθώς και η προστιθέμενη αξία των τοπικών προϊόντων, που τις χαρακτηρίζουν. Στη συνέχεια ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον αντινομάρχη κ. Γεώργιο Τσίγκα (εκπρόσωπος του νομάρχη Τρικάλων), το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Χρήστο Χάϊδο, το Δήμαρχο Καλαμπάκας και αντιπρόεδρο της ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ κ. Βύρωνα Μπουτίνα, το Δήμαρχο Αιθήκων κ. Κων/νο Μπατατόλη.

Μετά τους χαιρετισμούς ακολούθησαν οι ομιλίες:    

  • «Η θρεπτική αξία του μελιού», Λιάκος Βασίλειος, Καθηγητής Κτηνιατρικής Σχολής Α.Π.Θ.
  • «Ποιότητα και Ταυτότητα Μελιών», Θρασυβούλου Αντρέας, Καθηγητής Γεωπονικής Σχολής Α.Π.Θ.
  • «Γύρη, Βασιλικός Πολτός και λοιπά μελισσοκομικά προϊόντα», Γούναρη Σοφία, Ερευνήτρια ΕΘΙΑΓΕ, Δρ Μελισσοκομίας

Στο τέλος  ακολούθησε  γεύμα, ενώ στο περιθώριο της εκδήλωσης οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να γευθούν προϊόντα που σχετίζονται με το μέλι.  

Στην εκδήλωση παραβρεθήκαν επίσης ο νομαρχιακός σύμβουλος κ. Βασίλειος Μπούρας,  ο νομαρχιακός σύμβουλος και διευθυντής δασών κ. Κουτσονάσιος και ο Δήμαρχος Πύλης και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ κ. Κων/νος Κουφογάζος και εκπρόσωποι μελισσοκομικών φορέων.  

Παρόμοιες εκδηλώσεις προγραμματίζονται να πραγματοποιηθούν και στους άλλους Δήμους που εντάσσονται στην περιοχή Εφαρμογής του προγράμματος LEADER+ ν. Τρικάλων.


Ανακοινώσεις: Κατηγορίες

Δημοφιλείς ετικέτες

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΤΗΣ 2ης ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ 19, ΥΠΟΜΕΤΡΟΥ 19.2 ΤΟΥ ΠΑΑ 2014-2020, ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ CLLD/LEADER Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

30 Αυγούστου 2023

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 265/16.06.2023 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ...

Μάθετε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ της πράξης: «ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΧΩΡΙΩΝ ΣΕ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ» του ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ "ΤΑ ΚΟΝΑΚΙΑ"

31 Ιουλίου 2023

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ της πράξης: «ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΧΩΡΙΩΝ ΣΕ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ» του ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ "ΤΑ ΚΟΝΑΚΙΑ"...

Μάθετε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣTHN 30η ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ THΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ– ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ– ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. "

15 Μαΐου 2023

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ     
ΣTHN 30η ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
THΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ
"ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ– ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ...

Μάθετε περισσότερα