Αναπτυξιακή Τρικάλων - ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. | Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.
2432025370 kenakap@kenakap.gr

Γιορτή του μελιού στo Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου

9 Σεπτεμβρίου 2008


giortimeliou8.JPG
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ:
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ

Η ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. ως Συντονιστής Εταίρος του σχεδίου Διατοπικής Συνεργασίας "Οι Γεύσεις της Θεσσαλίας – Μια Ευκαιρία Ανάπτυξης" που υλοποιείται στα πλαίσια του Τοπικού Προγράμματος Leader+ του ν. Τρικάλων, και εντάσσεται στη Δράση 2.7 “Οργάνωση Τοπικών Εκδηλώσεων Προβολής της Τοπικής Κουζίνας”  διοργάνωσε το πρωί  της Κυριακής 7 Σεπτεμβρίου 2008 τη «Γιορτή του μελιού 2008»  στο Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης παρουσίασε ο διευθυντής της ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ κ. Χρήστος Γκρέκος, ο οποίος αναφέρθηκε στο σκοπό του προγράμματος, που είναι προβολή των τοπικών και διατροφικών συνηθειών της κάθε περιοχής, καθώς και η προστιθέμενη αξία των τοπικών προϊόντων, που τις χαρακτηρίζουν. Στη συνέχεια ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον αντινομάρχη κ. Γεώργιο Τσίγκα (εκπρόσωπος του νομάρχη Τρικάλων), το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Χρήστο Χάϊδο, το Δήμαρχο Καλαμπάκας και αντιπρόεδρο της ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ κ. Βύρωνα Μπουτίνα, το Δήμαρχο Αιθήκων κ. Κων/νο Μπατατόλη.

Μετά τους χαιρετισμούς ακολούθησαν οι ομιλίες:    

  • «Η θρεπτική αξία του μελιού», Λιάκος Βασίλειος, Καθηγητής Κτηνιατρικής Σχολής Α.Π.Θ.
  • «Ποιότητα και Ταυτότητα Μελιών», Θρασυβούλου Αντρέας, Καθηγητής Γεωπονικής Σχολής Α.Π.Θ.
  • «Γύρη, Βασιλικός Πολτός και λοιπά μελισσοκομικά προϊόντα», Γούναρη Σοφία, Ερευνήτρια ΕΘΙΑΓΕ, Δρ Μελισσοκομίας

Στο τέλος  ακολούθησε  γεύμα, ενώ στο περιθώριο της εκδήλωσης οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να γευθούν προϊόντα που σχετίζονται με το μέλι.  

Στην εκδήλωση παραβρεθήκαν επίσης ο νομαρχιακός σύμβουλος κ. Βασίλειος Μπούρας,  ο νομαρχιακός σύμβουλος και διευθυντής δασών κ. Κουτσονάσιος και ο Δήμαρχος Πύλης και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ κ. Κων/νος Κουφογάζος και εκπρόσωποι μελισσοκομικών φορέων.  

Παρόμοιες εκδηλώσεις προγραμματίζονται να πραγματοποιηθούν και στους άλλους Δήμους που εντάσσονται στην περιοχή Εφαρμογής του προγράμματος LEADER+ ν. Τρικάλων.


Ανακοινώσεις: Κατηγορίες

Δημοφιλείς ετικέτες

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣTHN 29η ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ THΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ– ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ– ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. "

12 Αυγούστου 2022

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ     
ΣTHN 29η ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
THΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ
"ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ– ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ...

Μάθετε περισσότερα


ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ της πράξης: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΛΩΝ» του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΥΤΟΥΜΑ «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»

28 Μαρτίου 2022

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ της πράξης: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΛΩΝ» του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΥΤΟΥΜΑ «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»
Ανακοίνωση
Ο...

Μάθετε περισσότερα