Αναπτυξιακή Τρικάλων - ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. | Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.
2432025370 kenakap@kenakap.gr

Πραγματοποίηση ημερίδας από την ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε στη Καλαμπάκα με θέμα “Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ”

20 Οκτωβρίου 2008


imerida_viologika.jpg
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ:
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες

Την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 11:00 π.μ στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Καλαμπάκας, η Αναπτυξιακή Τρικάλων – ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος «Αγροτική Επιχειρηματικότητα στην Πίνδο» της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας Equal, πραγματοποίησε ημερίδα με θέμα «Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ».

 Το πρόγραμμα παρουσίασε ο υποδιευθυντής της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε κ. Κουτής Βάϊος.

           Στη συνέχεια  ο Δήμαρχος Καλαμπάκας και Αντιπρόεδρος της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε κ. Μπουτίνας Βύρων, στο σύντομο χαιρετισμό του μεταξύ των άλλων ανέφερε ότι την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου και ώρα 18:30 στο Ζάππειο Μέγαρο, βραβεύεται από την υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κα Φάνη Πάλλη Πετραλιά o Αγροτικός Συνεταιρισμός Βιοπαραγωγών νομού Τρικάλων, που ιδρύθηκε με την βοήθεια της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε., μέσω της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας Equal.

Ο  Πρόεδρος Συνεταιρισμού Βιοπαραγωγών Ν. Τρικάλων κ. Μπίλλας Ευάγγελος μίλησε για την διατροφική αξία των βιολογικών προϊόντων .

 Ο Συντονιστής της  Ορεινής Σύμπραξης και εκπρόσωπος Αναπτυξιακής Γρεβενών κ. Κυραλέος Κίμων μίλησε για την εφαρμογή του Προγράμματος «Αγροτική Επιχειρηματικότητα στην Πίνδο».

Ο Διευθυντής της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε κ. Γκρέκος Χρήστος παρουσίασε της δράσεις του προγράμματος, και ο κ. Τσιάκας Στέφανος, στέλεχος της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. αναφέρθηκε στη σύσταση και λειτουργία του δικτύου.

Ο κ. Ραμνιώτης Γεώργιος, καθηγητής εφαρμογών ΤΕΙ Λάρισας αναφέρθηκε στις διαφορές μεταξύ της συμβατικής γεωργίας με τη  βιολογική γεωργία.Ο Διευθυντής μάρκετινγκ και πωλήσεων του Φορέα Πιστοποίησης Α-cert κ. Απόστολος Βρεττός ανέπτυξε το θέμα “μέθοδοι και συμβολή της πιστοποίησης στην ενίσχυση της αγροτικής επιχειρηματικότητας”. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Πρόεδρος της Δ. Κοινότητας Ασπροποτάμου και μέλος του ΔΣ του ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ κ. Βουρλίτσης Δημήτριος, ο Δ/ντης  της ΕΑΣ Καλαμπάκας κ. Κατσίμπας Σωτήριος, ο  Δ/ντης Αγροτικής Ανάπτηξης κ.  Δαφούλας Ευριπίδης, και ο δημοτικός σύμβουλος Βλιώρας Σωτήρης. 

Μετά το πέρας της ημερίδας παρατέθηκε μπουφές ο οποίος αποτελούνταν από βιολογικά προϊόντα.

 


Ανακοινώσεις: Κατηγορίες

Δημοφιλείς ετικέτες

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣTHN 29η ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ THΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ– ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ– ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. "

12 Αυγούστου 2022

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ     
ΣTHN 29η ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
THΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ
"ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ– ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ...

Μάθετε περισσότερα


ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ της πράξης: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΛΩΝ» του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΥΤΟΥΜΑ «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»

28 Μαρτίου 2022

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ της πράξης: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΛΩΝ» του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΥΤΟΥΜΑ «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»
Ανακοίνωση
Ο...

Μάθετε περισσότερα