Αναπτυξιακή Τρικάλων - ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. | Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.
2432025370 kenakap@kenakap.gr

Βράβευση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βιοπαραγωγών νομού Τρικάλων από την υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κα Φάνη Πάλλη Πετραλιά.

23 Οκτωβρίου 2008


vraveusi.jpg
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ:
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες

Την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008, και ώρα 18:30 στο Ζάππειο Μέγαρο, η υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κα Φάνη Πάλλη Πετραλιά, στο πλαίσιο του Πολυγεγονότος Επιχειρηματικότητας του Κοινού Προγράμματος Εργασιών του Εθνικού Θεματικού Δικτύου «Στοχευμένες Δράσεις Ανάπτυξης της Επιχειρηματικότητας», βράβευσε τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βιοπαραγωγών νομού Τρικάλων, που ιδρύθηκε με την βοήθεια της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε..

Στόχος της βράβευσης είναι να αναδειχθούν οι επιτυχημένες πρακτικές επιχειρήσεων που δη- μιουργήθηκαν είτε με την άμεση στήριξη (χρηματοδότηση) από την Κοινοτική Πρωτοβουλία EQUAL, είτε με την έμμεση στήριξη (από τις παρεχόμενες υπηρεσίες ενημέρωσης, συμβουλευ- τικής, καθοδήγησης κ.λπ.).

Η βράβευση των επιχειρήσεων έγινε με τα ακόλουθα κριτήρια:

·                     καθετοποίηση της παραγωγική διαδικασίας της επιχείρησης

·                     συμβολή στην απασχόληση

·                     αξιοποίηση τοπικής παραγωγής

·                     ανάδειξη τοπικών ιδιαιτεροτήτων

·                     συμμετοχή σε δίκτυα

·                     καινοτομία του προϊόντος ή της υπηρεσίας, των μεθόδων παραγωγής και διάθεσης καθώς και άλλων στοιχείων της επιχείρησης. Η καινοτομία μπορεί να αφορά τοπικό, περιφερειακό, εθνικό ή διεθνές επίπεδο.

O «Αγροτικός Συνεταιρισμός Βιοπαραγωγών Νομού Τρικάλων Νομοαραγωγμα βράβευση η » με αντικείμενο την παραγωγή, μεταποίηση, τυποποίηση και εμπορία γεωργοκτηνοτροφικών, βιολογικών προϊόντων συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία μεταξύ των επιχειρήσεων που υποστηρίχθηκαν από την Α.Σ. «ΟΡΕΙΝΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, από την ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Κων/νος Κουφογάζος, ο δ/ντής κ. Γκρέκος Χρήστος, ο υποδ/ντής κ. Κουτής Βάϊος και ο γεωπόνος κ. Τσιάκας Στέφανος.   

Τον Συνεταιρισμό Βιοπαραγωγών Ν. Τρικάλων εκπροσώπησε ο πρόεδρος κ. Μπίλλας Ευάγγελος.


Ανακοινώσεις: Κατηγορίες

Δημοφιλείς ετικέτες

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

30 χρόνια LEADER - 30 Χρόνια Αναπτυξιακής πορείας των Αγροτικών περιοχών - 30 Χρόνια δίπλα στις επιχειρήσεις της περιοχής μας!

30 χρόνια LEADER - 30 Χρόνια Αναπτυξιακής πορείας των Αγροτικών περιοχών - 30 Χρόνια δίπλα στις επιχειρήσεις της περιοχής μας!

Ετικέτες: CLLD/LEADER | 19 Μαρτίου 2021

Από την πρώτη περίοδο LEADER, η οποία ξεκίνησε το 1991 ως «κοινοτική πρωτοβουλία», έως σήμερα που συμπληρώνονται 30 χρόνια, η προσέγγιση LEADER...

Μάθετε περισσότερα

Απόφαση Ένταξης Ιδιωτικών Έργων του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER στην ΠΕ Τρικάλων της Ομάδας Τοπικής Δράσης "ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε."

Ετικέτες: CLLD/LEADER | 12 Φεβρουαρίου 2021

Ολοκληρώθηκε η ένταξη των έργων ιδιωτικού χαρακτήρα στο Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER της ΠΕ Τρικάλων, με απόφαση που εκδόθηκε σήμερα 12/02/2021...

Μάθετε περισσότερα