Συνέντευξη τύπου από τον Νομάρχη Τρικάλων και Πρόεδρο της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε κ. Βλαχογιάννη Ηλία στην έκθεση ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ 2008

29 Οκτωβρίου 2008

philoxeniaa.jpg

Την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου και ώρα 18:00, στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA 2008, στο περίπτερο 15 stand 66-67, θα παραχωρηθεί  συνέντευξη τύπου από τον κ. Βλαχογιάννη Ηλία Νομάρχη Τρικάλων και Πρόεδρο της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε και τον κ. Καλλιάρα Χάρη στέλεχος της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε, με σκοπό την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του Διατοπικού Σχεδίου  Συνεργασίας «Οι Γεύσεις της Θεσσαλίας – Μια Ευκαιρία Ανάπτυξης».

Το πρόγραμμα υλοποιεί η ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε σε συνεργασία με τις Αναπτυξιακές Εταιρείες της Θεσσαλίας που υλοποιούν το πρόγραμμα LEADER+ στους τέσσερις  Νομούς (ΑΝ.ΕΛ.ΚΙΣ. Α.Ε., ΑΝ.ΚΑ. Α.Ε. & Ε.Α.Π. Α.Ε.).

Μετά την συνέντευξη θα ακολουθήσει δεξίωση, όπου θα  δοθεί η ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά τις αυθεντικές Θεσσαλικές γεύσεις.

Νέες εντάξεις 6 επιπλέον ιδιωτικών επενδύσεων στο Πρόγραμμα στο Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER της Ομάδας Τοπικής Δράσης ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.

19 Νοεμβρίου 2021

Ολοκληρώθηκαν οι εντάξεις των ιδιωτικών έργων με την ένταξη 6 νέων επενδύσεων της 1ης Πρόσκλησης του CLLD/LEADER στην ΠΕ Τρικάλων που υποβλήθηκαν...