Συνέντευξη τύπου από τον Νομάρχη Τρικάλων και Πρόεδρο της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε κ. Βλαχογιάννη Ηλία στην έκθεση ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ 2008

29 Οκτωβρίου 2008

philoxeniaa.jpg

Την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου και ώρα 18:00, στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA 2008, στο περίπτερο 15 stand 66-67, θα παραχωρηθεί  συνέντευξη τύπου από τον κ. Βλαχογιάννη Ηλία Νομάρχη Τρικάλων και Πρόεδρο της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε και τον κ. Καλλιάρα Χάρη στέλεχος της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε, με σκοπό την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του Διατοπικού Σχεδίου  Συνεργασίας «Οι Γεύσεις της Θεσσαλίας – Μια Ευκαιρία Ανάπτυξης».

Το πρόγραμμα υλοποιεί η ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε σε συνεργασία με τις Αναπτυξιακές Εταιρείες της Θεσσαλίας που υλοποιούν το πρόγραμμα LEADER+ στους τέσσερις  Νομούς (ΑΝ.ΕΛ.ΚΙΣ. Α.Ε., ΑΝ.ΚΑ. Α.Ε. & Ε.Α.Π. Α.Ε.).

Μετά την συνέντευξη θα ακολουθήσει δεξίωση, όπου θα  δοθεί η ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά τις αυθεντικές Θεσσαλικές γεύσεις.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣTHN 29η ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ THΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ– ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ– ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. "

12 Αυγούστου 2022

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΣTHN 29η ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ