16η ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.

15 Ιουνίου 2009

Την Τετάρτη 24η Ιουνίου 2009 και ώρα 10:30 στα γραφεία της εταιρείας θα πραγματοποιηθεί 16η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.

Τα θέματα της ημερησίας διατάραξης είναι:

1. Υποβολή και έγκριση των οικονομικών καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 1-1-2008 έως 31-12-2008 μετά των εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών.
  2. Απόφαση περί απαλλαγής ή όχι των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της εταιρικής χρήσης του 2008.
  3. Έγκριση αμοιβών των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την εταιρική χρήση του έτους 2009.
  4. Απόφαση περί ορισμού τακτικών και αναπληρωματικών Ελεγκτών για την εταιρική χρήση του 2009 καθώς και της αμοιβής αυτών.
  5. Τροποποίηση σύνθεσης της Επιτροπής Διαχείρισης του προγράμματος LEADER 2007-2013 (Ε.Δ.Π. LEADER) και εκχώρηση αρμοδιοτήτων του Δ.Σ. σε αυτήν για την εφαρμογή και διαχείριση του Άξονα 4. «Εφαρμογή της προσέγγισης LEADER» του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α. 2007-2013) – Έγκριση κανονισμού λειτουργίας της - Καθορισμός της Ε.Δ.Π. LEADER με τα συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία την αποτελούν.

Νέες εντάξεις 6 επιπλέον ιδιωτικών επενδύσεων στο Πρόγραμμα στο Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER της Ομάδας Τοπικής Δράσης ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.

19 Νοεμβρίου 2021

Ολοκληρώθηκαν οι εντάξεις των ιδιωτικών έργων με την ένταξη 6 νέων επενδύσεων της 1ης Πρόσκλησης του CLLD/LEADER στην ΠΕ Τρικάλων που υποβλήθηκαν...