Αναπτυξιακή Τρικάλων - ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. | Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.
2432025370 kenakap@kenakap.gr

ΗΜΕΡΙΔΑ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ LEADER+ ΝΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

24 Ιουνίου 2009


Hmerida_01.jpg
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ:
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την Τετάρτη 24η Ιουνίου 2009 και ώρα 11:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Καλαμπάκας  η ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ στο πλαίσιο εφαρμογής του προγράμματος LEADER+ διοργάνωσε Ημερίδα – Παρουσίασης των Αποτελεσμάτων Εφαρμογής του Τοπικού Προγράμματος LEADER+  νομού Τρικάλων.  

Το πρόγραμμα παρουσίασε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας κ. Γκρέκος Χρήστος. Ο γεωπόνος κ. Γεωργίου Απόστολος παρουσίασε τα αποτελέσματα της εφαρμογής του προγράμματος LEADER+ νομού Τρικάλων. Ο Δ/ντης Σχεδιασμού & Ανάπτυξης  κ. Καλλιάρας Χάρης  παρουσίασε τα αποτελέσματα των Διατοπικών – Διαπεριφερειακών Σχεδίων του προγράμματος. Ο Υποδιευθυντής κ.  Κουτής Βάϊος μίλησε για  το πρόγραμμα LEADERτης νέας Προγραμματικής Περιόδου 2007 – 2013.

Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση και προβολή του ντοκιμαντέρ των έργων που συγχρηματοδοτηθήκαν από το  LEADER+.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε δεξίωση.

Στην εκδήλωση παραβρεθήκαν τα μέλη του Δ.Σ της εταιρείας, νομαρχιακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων, επενδυτές του προγράμματος και ενδιαφερόμενοι για το νέο  LEADER.   

 

Ανακοινώσεις: Κατηγορίες

Δημοφιλείς ετικέτες

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

30 χρόνια LEADER - 30 Χρόνια Αναπτυξιακής πορείας των Αγροτικών περιοχών - 30 Χρόνια δίπλα στις επιχειρήσεις της περιοχής μας!

30 χρόνια LEADER - 30 Χρόνια Αναπτυξιακής πορείας των Αγροτικών περιοχών - 30 Χρόνια δίπλα στις επιχειρήσεις της περιοχής μας!

Ετικέτες: CLLD/LEADER | 19 Μαρτίου 2021

Από την πρώτη περίοδο LEADER, η οποία ξεκίνησε το 1991 ως «κοινοτική πρωτοβουλία», έως σήμερα που συμπληρώνονται 30 χρόνια, η προσέγγιση LEADER...

Μάθετε περισσότερα

Απόφαση Ένταξης Ιδιωτικών Έργων του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER στην ΠΕ Τρικάλων της Ομάδας Τοπικής Δράσης "ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε."

Ετικέτες: CLLD/LEADER | 12 Φεβρουαρίου 2021

Ολοκληρώθηκε η ένταξη των έργων ιδιωτικού χαρακτήρα στο Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER της ΠΕ Τρικάλων, με απόφαση που εκδόθηκε σήμερα 12/02/2021...

Μάθετε περισσότερα