Αναπτυξιακή Τρικάλων - ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. | Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.
2432025370 kenakap@kenakap.gr

ΗΜΕΡΙΔΑ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ LEADER+ ΝΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

24 Ιουνίου 2009


Hmerida_01.jpg
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ:
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την Τετάρτη 24η Ιουνίου 2009 και ώρα 11:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Καλαμπάκας  η ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ στο πλαίσιο εφαρμογής του προγράμματος LEADER+ διοργάνωσε Ημερίδα – Παρουσίασης των Αποτελεσμάτων Εφαρμογής του Τοπικού Προγράμματος LEADER+  νομού Τρικάλων.  

Το πρόγραμμα παρουσίασε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας κ. Γκρέκος Χρήστος. Ο γεωπόνος κ. Γεωργίου Απόστολος παρουσίασε τα αποτελέσματα της εφαρμογής του προγράμματος LEADER+ νομού Τρικάλων. Ο Δ/ντης Σχεδιασμού & Ανάπτυξης  κ. Καλλιάρας Χάρης  παρουσίασε τα αποτελέσματα των Διατοπικών – Διαπεριφερειακών Σχεδίων του προγράμματος. Ο Υποδιευθυντής κ.  Κουτής Βάϊος μίλησε για  το πρόγραμμα LEADERτης νέας Προγραμματικής Περιόδου 2007 – 2013.

Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση και προβολή του ντοκιμαντέρ των έργων που συγχρηματοδοτηθήκαν από το  LEADER+.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε δεξίωση.

Στην εκδήλωση παραβρεθήκαν τα μέλη του Δ.Σ της εταιρείας, νομαρχιακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων, επενδυτές του προγράμματος και ενδιαφερόμενοι για το νέο  LEADER.   

 

Ανακοινώσεις: Κατηγορίες

Δημοφιλείς ετικέτες

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

Οριστικά αποτελέσματα 1ης Πρόσκλησης του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER (Πράξεις Ιδιωτικού Χαρακτήρα) της Ομάδας Τοπικής Δράσης ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.

15 Δεκεμβρίου 2020

Η Αναπτυξιακή Τρικάλων Α.Α.Ε. ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε., αρωγός στην στήριξη και ανάπτυξη των πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων της περιοχής μας,...

Μάθετε περισσότερα

«Ανακοίνωση οριστικών αποτελεσμάτων αξιολόγησης της 1ης Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER του ΠΑΑ 2014-2020, της ΠΕ Τρικάλων (Υπομέτρο 19.2 – Παρεμβάσεις Δημόσιου Χαρακτήρα) της Ομάδας Τοπικής Δράσης ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.»

1 Δεκεμβρίου 2020

Η Αναπτυξιακή Τρικάλων Α.Α.Ε. ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. ανακοινώνει την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης των αιτήσεων που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο...

Μάθετε περισσότερα

Hμερίδα έχει θέμα «Βιώσιμη χρήση του Εδάφους - Παραγωγή και Αποικοδόμηση Βιο-Βασιζόμενων προϊόντων»

13 Νοεμβρίου 2020

Το Ελληνικό Φόρουμ Βιο-οικονομίας , διοργανώνει διαδικτυακή ημερίδα σε συνεργασία με το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας...

Μάθετε περισσότερα