Αναπτυξιακή Τρικάλων - ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. | Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.
2432025370 kenakap@kenakap.gr

ΗΜΕΡΙΔΑ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ LEADER+ ΝΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

24 Ιουνίου 2009


Hmerida_01.jpg
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ:
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την Τετάρτη 24η Ιουνίου 2009 και ώρα 11:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Καλαμπάκας  η ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ στο πλαίσιο εφαρμογής του προγράμματος LEADER+ διοργάνωσε Ημερίδα – Παρουσίασης των Αποτελεσμάτων Εφαρμογής του Τοπικού Προγράμματος LEADER+  νομού Τρικάλων.  

Το πρόγραμμα παρουσίασε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας κ. Γκρέκος Χρήστος. Ο γεωπόνος κ. Γεωργίου Απόστολος παρουσίασε τα αποτελέσματα της εφαρμογής του προγράμματος LEADER+ νομού Τρικάλων. Ο Δ/ντης Σχεδιασμού & Ανάπτυξης  κ. Καλλιάρας Χάρης  παρουσίασε τα αποτελέσματα των Διατοπικών – Διαπεριφερειακών Σχεδίων του προγράμματος. Ο Υποδιευθυντής κ.  Κουτής Βάϊος μίλησε για  το πρόγραμμα LEADERτης νέας Προγραμματικής Περιόδου 2007 – 2013.

Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση και προβολή του ντοκιμαντέρ των έργων που συγχρηματοδοτηθήκαν από το  LEADER+.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε δεξίωση.

Στην εκδήλωση παραβρεθήκαν τα μέλη του Δ.Σ της εταιρείας, νομαρχιακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων, επενδυτές του προγράμματος και ενδιαφερόμενοι για το νέο  LEADER.   

 

Ανακοινώσεις: Κατηγορίες

Δημοφιλείς ετικέτες

Πρόσφατες ΑνακοινώσειςΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ της πράξης: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΛΩΝ» του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΥΤΟΥΜΑ «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»

28 Μαρτίου 2022

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ της πράξης: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΛΩΝ» του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΥΤΟΥΜΑ «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»
Ανακοίνωση
Ο...

Μάθετε περισσότερα