Επέστρεψαν από τη Βουλγαρία τα στελέχη της ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ

2 Μαρτίου 2010

foto_epistrofi_tel.jpg

Επέστρεψαν από τη Βουλγαρία ο Δήμαρχος Πύλης και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ  κ. Κουφογάζος Κωνσταντίνος,  ο Διευθυντής κ. Γκρέκος Χρήστος και ο Υποδιευθυντής κ. Κουτής Βάϊος.

Κατά την επίσκεψη πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. GeorgiGeorgiev και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τούνζας, στην οποία διερευνήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας και σε άλλους τομείς δραστηριοτήτων, τόσο σε επίπεδο Αναπτυξιακών Εταιρειών, όσο και σε επίπεδο δήμων.

Επίσης έγιναν δύο συναντήσεις εργασίας με την Ομάδα Τοπικής Δράσης του προγράμματος LEADER του Δήμου Τούνζας και τρεις επισκέψεις σε περιοχές εφαρμογής του προγράμματος για τη διαμόρφωση της τελικής στρατηγικής και του επιχειρησιακού σχεδίου, που θα προταθεί για υλοποίηση στην περιοχή εφαρμογής.

Παράλληλα η αντιπροσωπεία συναντήθηκε με το Δήμαρχο της πόλης Γιαμπούλ κ. GeorgiSlavov, με τη συμμετοχή του Διευθυντή του Εθνολογικού - Λαογραφικού Ινστιτούτου της Βουλγαρίας και εκπρόσωπο του τμήματος Εθνολογίας – Λαογραφίας του Πανεπιστημίου της Σόφιας, στην οποία αποφασίσθηκε η υποβολή κοινής πρότασης για διακρατική συνεργασία σε λαογραφικά και πολιτιστικά θέματα. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον πρόεδρο StoichoStoichevκαι το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμποροβιοτεχνικού Επιμελητηρίου του νομού Γιαμπούλ.

Στην διάρκεια της επίσκεψης εκδηλώθηκε ενδιαφέρον και έγινε συνάντηση με το δήμαρχο και εκπροσώπους του Δήμου Έλχοβο για την παροχή τεχνικής στήριξης από την ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ, προκειμένου ο δήμος να υποβάλλει πρόταση στο πρόγραμμα LEADER.

Κατά την διήμερη παραμονή τους οι εκπρόσωποι της ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μέρος των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Φεστιβάλ Κουκερλάντια 2010».

Η όλη επίσκεψη έτυχε της άψογης φιλοξενίας του Δημάρχου της Τούντζα κ. GeorgiGeorgiev και των συνεργατών του.

30 χρόνια LEADER - 30 Χρόνια Αναπτυξιακής πορείας των Αγροτικών περιοχών - 30 Χρόνια δίπλα στις επιχειρήσεις της περιοχής μας!

Ετικέτες: CLLD/LEADER | 19 Μαρτίου 2021

Από την πρώτη περίοδο LEADER, η οποία ξεκίνησε το 1991 ως «κοινοτική πρωτοβουλία», έως σήμερα που συμπληρώνονται 30 χρόνια, η προσέγγιση LEADER...

Απόφαση Ένταξης Ιδιωτικών Έργων του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER στην ΠΕ Τρικάλων της Ομάδας Τοπικής Δράσης "ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε."

Ετικέτες: CLLD/LEADER | 12 Φεβρουαρίου 2021

Ολοκληρώθηκε η ένταξη των έργων ιδιωτικού χαρακτήρα στο Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER της ΠΕ Τρικάλων, με απόφαση που εκδόθηκε σήμερα 12/02/2021...