18η ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ THΣ EΤΑΙΡΕΙΑΣ

29 Ιουνίου 2011

GS_2011_01.jpg

Τη Δευτέρα 27η Ιουνίου 2011 και ώρα 13:30 μ.μ στα γραφεία της εταιρείας πραγματοποιήθηκε 18η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Αναπτυξιακής Τρικάλων Α.Α.Ε OTA (ΚΕΝΑΚΑΠ). Τα θέματα της ημερησίας διάταξης εγκριθήκαν ομόφωνα. Ειδικότερα:

• Υποβολή και έγκριση των οικονομικών καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 1-1-2010 έως 31-12-2010 μετά των εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών.

·         Απόφαση περί απαλλαγής ή όχι των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της εταιρικής χρήσης του 2010.

·         Έγκριση αμοιβών των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την εταιρική χρήση του έτους 2011.

·         Απόφαση περί ορισμού τακτικών και αναπληρωματικών Ελεγκτών για την εταιρική χρήση του 2011 καθώς και της αμοιβής αυτών.

·         Έγκριση της απόφασης του Δ.Σ. για αλλαγή της σύνθεσης των Μελών της Επιτροπής Διαχείρισης LEADER.

Στη συνέχεια ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Λάππας αναφερόμενος στις προοπτικές, καίτοι δεν είναι ευοίωνες στην παρουρούσα συγκυρία, είπε ότι με συγκεκριμένη στόχευση και στρατηγηκή θα μπορέση η εταιρεία να πορευτεί αξιοποιόντας ευκαιρείες που παρέχονται μέσω προγραμμάτωνκαι της ΕΕ. Πρότεινε επίσης να καταβληθεί άμεσα το ¼ του ποσού των 175.000 ευρώ που συνολικά οφείλουν οι ΟΤΑ και είναι μέτοχοι της εταιρείας.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η 1η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ CLLD/LEADER ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΥΠΟΜΕΤΡΟΥ 19.2 ΤΟΥ ΠΑΑ 2014-2020

Ετικέτες: CLLD/LEADER | 13 Νοεμβρίου 2019

Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον των υποψήφιων επενδυτών που υπέβαλαν τα επενδυτικά τους σχέδια στην ΟΤΔ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΑΕ ΟΤΑ - ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.. στο...

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΈΡΓΩΝ ΥΠΟΜΕΤΡΟΥ 19.2 ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ CLLD/LEADER 2014-2020 ΣΤΗΝ ΠΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ - 3Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ».

19 Σεπτεμβρίου 2019

Η OTΔ «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ» (ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε),   ενημερώνει τους δυνητικούς δικαιούχους του προγράμματος...