Αναπτυξιακή Τρικάλων - ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. | Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.
2432025370 kenakap@kenakap.gr

18η ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ THΣ EΤΑΙΡΕΙΑΣ

29 Ιουνίου 2011


GS_2011_01.jpg

Τη Δευτέρα 27η Ιουνίου 2011 και ώρα 13:30 μ.μ στα γραφεία της εταιρείας πραγματοποιήθηκε 18η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Αναπτυξιακής Τρικάλων Α.Α.Ε OTA (ΚΕΝΑΚΑΠ). Τα θέματα της ημερησίας διάταξης εγκριθήκαν ομόφωνα. Ειδικότερα:

  • Υποβολή και έγκριση των οικονομικών καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 1-1-2010 έως 31-12-2010 μετά των εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών.

·         Απόφαση περί απαλλαγής ή όχι των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της εταιρικής χρήσης του 2010.

·         Έγκριση αμοιβών των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την εταιρική χρήση του έτους 2011.

·         Απόφαση περί ορισμού τακτικών και αναπληρωματικών Ελεγκτών για την εταιρική χρήση του 2011 καθώς και της αμοιβής αυτών.

·         Έγκριση της απόφασης του Δ.Σ. για αλλαγή της σύνθεσης των Μελών της Επιτροπής Διαχείρισης LEADER.

 

Στη συνέχεια ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Λάππας αναφερόμενος στις προοπτικές, καίτοι δεν είναι ευοίωνες στην παρουρούσα συγκυρία, είπε ότι με συγκεκριμένη στόχευση και στρατηγηκή θα μπορέση η εταιρεία να πορευτεί αξιοποιόντας ευκαιρείες που παρέχονται μέσω προγραμμάτωνκαι της ΕΕ. Πρότεινε επίσης να καταβληθεί άμεσα το ¼ του ποσού των 175.000 ευρώ που συνολικά οφείλουν οι ΟΤΑ και είναι μέτοχοι της εταιρείας.   


Ανακοινώσεις: Κατηγορίες

Δημοφιλείς ετικέτες

Πρόσφατες ΑνακοινώσειςΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ της πράξης: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΛΩΝ» του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΥΤΟΥΜΑ «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»

28 Μαρτίου 2022

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ της πράξης: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΛΩΝ» του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΥΤΟΥΜΑ «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»
Ανακοίνωση
Ο...

Μάθετε περισσότερα