Αναπτυξιακή Τρικάλων - ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. | Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.
2432025370 kenakap@kenakap.gr

Επίσκεψη εκπροσώπων των Ομάδων Τοπικής Δράσης του Δικτύου LEADER της Εσθονίας στην ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ

24 Αυγούστου 2011


ESTHON_010.jpg

Εκπρόσωποι των Ομάδων Τοπικής Δράσης του Δικτύου LEADER της Εσθονίας στο πλαίσιο του σεμιναρίου “Exchange of know-how transfer on implementation of LEADER Programme”, επισκέφτηκαν την Καλαμπάκα, την περίοδο από 22 έως 23 Αυγούστου, προκειμένου να αποκομίσουν εμπειρίες από την εφαρμογή του προγράμματος LEADER στην Ελλάδα.

 

Την Δευτέρα 22 Αυγούστου η αντιπροσωπεία αποτελούμενη από 35 εκπροσώπους επισκεφτήκαν τα γραφεία της Αναπτυξιακής Τρικάλων Α.Α.Ε. ΟΤΑ  (ΚΕΝΑΚΑΠ). Εκεί τους υποδέχτηκε και τους ξενάγησε στα γραφεία της εταιρείας ο κ. Στεργίου Λεωνίδας. Στην συνέχεια στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου, ο Γενικός Διευθυντής κ. Πάτρας Παναγιώτης τους ενημέρωσε για την περιοχή και τις δραστηριότητες της εταιρείας. Οι κ.κ. Κουτής και Γεωργίου παρουσίασαν τα προγράμματα LEADER I, LEADER II, LEADER+, και νέου LEADER και ακολούθησε συζήτηση και έγινε ανταλλαγή δώρων. Κατά την διάρκεια της συνάντησης τα στελέχη της εταιρείας διένειμαν στους φιλοξενούμενους πληροφοριακό υλικό σχετικό με το πρόγραμμα LEADER και τις δραστηριότητες της εταιρείας, καθώς και έντυπα τουριστικής προβολής της περιοχής.

Το πρωί της Τρίτης  οι φιλοξενούμενοι μετέβησαν στο Δημαρχείο, όπου έτυχαν  θερμής υποδοχής από τους Αντιδημάρχους κ.κ. Αλμπάνη και Αλέκο. Στη συνέχεια ενημερώθηκαν για τον δήμο και την ευρύτερη περιοχή, ενώ κάποια μέλη της αντιπροσωπείας, πρότειναν να συνεργαστούν στο μέλλον οι δύο περιοχές. Μετά το δημαρχείο ακολούθησε επίσκεψη στις Ιερές Μονές των Μετεώρων. Το απόγευμα συνοδευμένοι από τον κ. Κουτή πραγματοποίησαν επισκέψεις σε επιχειρήσεις που συγχρηματοδοτήθηκαν από τα προγράμματα LEADER και ΟΠΑΑΧ, προκειμένου να αποκτήσουν ιδία άποψη και να συζητήσουν με τους επενδυτές για την πορεία των επιχειρήσεων.

 


Ανακοινώσεις: Κατηγορίες

Δημοφιλείς ετικέτες

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣTHN 29η ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ THΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ– ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ– ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. "

12 Αυγούστου 2022

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ     
ΣTHN 29η ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
THΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ
"ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ– ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ...

Μάθετε περισσότερα


ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ της πράξης: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΛΩΝ» του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΥΤΟΥΜΑ «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»

28 Μαρτίου 2022

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ της πράξης: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΛΩΝ» του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΥΤΟΥΜΑ «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»
Ανακοίνωση
Ο...

Μάθετε περισσότερα