Αναπτυξιακή Τρικάλων - ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. | Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.
2432025370 kenakap@kenakap.gr

Επίσκεψη εκπροσώπων των Ομάδων Τοπικής Δράσης του Δικτύου LEADER της Εσθονίας στην ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ

24 Αυγούστου 2011


ESTHON_010.jpg

Εκπρόσωποι των Ομάδων Τοπικής Δράσης του Δικτύου LEADER της Εσθονίας στο πλαίσιο του σεμιναρίου “Exchange of know-how transfer on implementation of LEADER Programme”, επισκέφτηκαν την Καλαμπάκα, την περίοδο από 22 έως 23 Αυγούστου, προκειμένου να αποκομίσουν εμπειρίες από την εφαρμογή του προγράμματος LEADER στην Ελλάδα.

 

Την Δευτέρα 22 Αυγούστου η αντιπροσωπεία αποτελούμενη από 35 εκπροσώπους επισκεφτήκαν τα γραφεία της Αναπτυξιακής Τρικάλων Α.Α.Ε. ΟΤΑ  (ΚΕΝΑΚΑΠ). Εκεί τους υποδέχτηκε και τους ξενάγησε στα γραφεία της εταιρείας ο κ. Στεργίου Λεωνίδας. Στην συνέχεια στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου, ο Γενικός Διευθυντής κ. Πάτρας Παναγιώτης τους ενημέρωσε για την περιοχή και τις δραστηριότητες της εταιρείας. Οι κ.κ. Κουτής και Γεωργίου παρουσίασαν τα προγράμματα LEADER I, LEADER II, LEADER+, και νέου LEADER και ακολούθησε συζήτηση και έγινε ανταλλαγή δώρων. Κατά την διάρκεια της συνάντησης τα στελέχη της εταιρείας διένειμαν στους φιλοξενούμενους πληροφοριακό υλικό σχετικό με το πρόγραμμα LEADER και τις δραστηριότητες της εταιρείας, καθώς και έντυπα τουριστικής προβολής της περιοχής.

Το πρωί της Τρίτης  οι φιλοξενούμενοι μετέβησαν στο Δημαρχείο, όπου έτυχαν  θερμής υποδοχής από τους Αντιδημάρχους κ.κ. Αλμπάνη και Αλέκο. Στη συνέχεια ενημερώθηκαν για τον δήμο και την ευρύτερη περιοχή, ενώ κάποια μέλη της αντιπροσωπείας, πρότειναν να συνεργαστούν στο μέλλον οι δύο περιοχές. Μετά το δημαρχείο ακολούθησε επίσκεψη στις Ιερές Μονές των Μετεώρων. Το απόγευμα συνοδευμένοι από τον κ. Κουτή πραγματοποίησαν επισκέψεις σε επιχειρήσεις που συγχρηματοδοτήθηκαν από τα προγράμματα LEADER και ΟΠΑΑΧ, προκειμένου να αποκτήσουν ιδία άποψη και να συζητήσουν με τους επενδυτές για την πορεία των επιχειρήσεων.

 


Ανακοινώσεις: Κατηγορίες

Δημοφιλείς ετικέτες

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

Οριστικά αποτελέσματα 1ης Πρόσκλησης του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER (Πράξεις Ιδιωτικού Χαρακτήρα) της Ομάδας Τοπικής Δράσης ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.

15 Δεκεμβρίου 2020

Η Αναπτυξιακή Τρικάλων Α.Α.Ε. ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε., αρωγός στην στήριξη και ανάπτυξη των πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων της περιοχής μας,...

Μάθετε περισσότερα

«Ανακοίνωση οριστικών αποτελεσμάτων αξιολόγησης της 1ης Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER του ΠΑΑ 2014-2020, της ΠΕ Τρικάλων (Υπομέτρο 19.2 – Παρεμβάσεις Δημόσιου Χαρακτήρα) της Ομάδας Τοπικής Δράσης ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.»

1 Δεκεμβρίου 2020

Η Αναπτυξιακή Τρικάλων Α.Α.Ε. ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. ανακοινώνει την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης των αιτήσεων που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο...

Μάθετε περισσότερα

Hμερίδα έχει θέμα «Βιώσιμη χρήση του Εδάφους - Παραγωγή και Αποικοδόμηση Βιο-Βασιζόμενων προϊόντων»

13 Νοεμβρίου 2020

Το Ελληνικό Φόρουμ Βιο-οικονομίας , διοργανώνει διαδικτυακή ημερίδα σε συνεργασία με το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας...

Μάθετε περισσότερα