Αναπτυξιακή Τρικάλων - ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. | Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.
2432025370 kenakap@kenakap.gr

Συμμετοχή της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. σε Συνάντηση στο Chambéry της Γαλλίας στα πλαίσια του διακρατικού προγράμματος Lifelong Learning “Big Foot”

8 Νοεμβρίου 2011


Chambery_elephants.JPG

Την Τετάρτη και την Πέμπτη 2 και 3 Νοεμβρίου 2011 στο Chambéry της Γαλλίας πραγματοποιήθηκε η δεύτερη διακρατική συνάντηση στα πλαίσια του διακρατικού προγράμματος  LifelongLearning, με ακρωνύμιο  BigFoot και τίτλο “Προσέγγιση Γενεών σε Απομονωμένες Ορεινές Περιοχές”. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του MaisondesParsetdelaMontagne, τα μέλη των αποστολών παρουσίασαν το σχέδιο δράσης, το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης, επίσης έγινε η διερεύνηση των «προβλημάτων», των «απαιτήσεων», καθώς και των αναπτυξιακών προοπτικών που αφορούν σε κάθε περιοχή παρέμβασης του προγράμματος.

 

Να υπενθυμίσουμε ότι στόχος του προγράμματος «BigFoot» είναι η δημιουργία ενός περιβάλλοντος όπου οι άνθρωποι από διαφορετικές ηλικίες και κοινωνικά στρώματα συγκλίνουν ώστε να μεταφερθεί η γνώση από τους μεγαλύτερους στους νεότερους σε τομείς με παραγωγική και βιώσιμη αναπτυξιακή προοπτική.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι των  παρακάτω φορέων:

·  Ο Δήμος του Gubbio της Ιταλίας συντονιστής εταίρος.

· Το ιδιωτικό ερευνητικό κέντρο GoureS.r.l. της Περούντζια της Ιταλίας, διαχειριστής.

·Το μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ερευνητικό ινστιτούτο «MenonNetworkEEIG» του Βελγίου.

·Ο Σύνδεσμος Ευρωπαϊκών Ορεινών Περιοχών  «ΑΕΜ» της Γαλλίας.

· Το Αναπτυξιακό Κέντρο «CDNWB» της Βορειοδυτικής Βουλγαρίας.

· Ο δημόσιος φορέας «UNEPROEViennaISCC» της Αυστρίας.

·Το δημόσιο ερευνητικό κέντρο «CNR-ISGI» της Ιταλίας.

ΤηνΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΑΕ-ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Εεκπροσώπησανο Δ/ντης της κος Παν. Πάτρας και ο Υποδιευθυντής της εταιρείας κ. Κουτής Βάϊος.

Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Βουλγαρία στις αρχές Μαρτίου 2012.


Ανακοινώσεις: Κατηγορίες

Δημοφιλείς ετικέτες

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

Οριστικά αποτελέσματα 1ης Πρόσκλησης του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER (Πράξεις Ιδιωτικού Χαρακτήρα) της Ομάδας Τοπικής Δράσης ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.

15 Δεκεμβρίου 2020

Η Αναπτυξιακή Τρικάλων Α.Α.Ε. ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε., αρωγός στην στήριξη και ανάπτυξη των πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων της περιοχής μας,...

Μάθετε περισσότερα

«Ανακοίνωση οριστικών αποτελεσμάτων αξιολόγησης της 1ης Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER του ΠΑΑ 2014-2020, της ΠΕ Τρικάλων (Υπομέτρο 19.2 – Παρεμβάσεις Δημόσιου Χαρακτήρα) της Ομάδας Τοπικής Δράσης ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.»

1 Δεκεμβρίου 2020

Η Αναπτυξιακή Τρικάλων Α.Α.Ε. ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. ανακοινώνει την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης των αιτήσεων που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο...

Μάθετε περισσότερα

Hμερίδα έχει θέμα «Βιώσιμη χρήση του Εδάφους - Παραγωγή και Αποικοδόμηση Βιο-Βασιζόμενων προϊόντων»

13 Νοεμβρίου 2020

Το Ελληνικό Φόρουμ Βιο-οικονομίας , διοργανώνει διαδικτυακή ημερίδα σε συνεργασία με το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας...

Μάθετε περισσότερα