Αναπτυξιακή Τρικάλων - ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. | Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.
2432025370 kenakap@kenakap.gr

Συμμετοχή της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. σε Συνάντηση στο Chambéry της Γαλλίας στα πλαίσια του διακρατικού προγράμματος Lifelong Learning “Big Foot”

8 Νοεμβρίου 2011


Chambery_elephants.JPG

Την Τετάρτη και την Πέμπτη 2 και 3 Νοεμβρίου 2011 στο Chambéry της Γαλλίας πραγματοποιήθηκε η δεύτερη διακρατική συνάντηση στα πλαίσια του διακρατικού προγράμματος  LifelongLearning, με ακρωνύμιο  BigFoot και τίτλο “Προσέγγιση Γενεών σε Απομονωμένες Ορεινές Περιοχές”. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του MaisondesParsetdelaMontagne, τα μέλη των αποστολών παρουσίασαν το σχέδιο δράσης, το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης, επίσης έγινε η διερεύνηση των «προβλημάτων», των «απαιτήσεων», καθώς και των αναπτυξιακών προοπτικών που αφορούν σε κάθε περιοχή παρέμβασης του προγράμματος.

 

Να υπενθυμίσουμε ότι στόχος του προγράμματος «BigFoot» είναι η δημιουργία ενός περιβάλλοντος όπου οι άνθρωποι από διαφορετικές ηλικίες και κοινωνικά στρώματα συγκλίνουν ώστε να μεταφερθεί η γνώση από τους μεγαλύτερους στους νεότερους σε τομείς με παραγωγική και βιώσιμη αναπτυξιακή προοπτική.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι των  παρακάτω φορέων:

·  Ο Δήμος του Gubbio της Ιταλίας συντονιστής εταίρος.

· Το ιδιωτικό ερευνητικό κέντρο GoureS.r.l. της Περούντζια της Ιταλίας, διαχειριστής.

·Το μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ερευνητικό ινστιτούτο «MenonNetworkEEIG» του Βελγίου.

·Ο Σύνδεσμος Ευρωπαϊκών Ορεινών Περιοχών  «ΑΕΜ» της Γαλλίας.

· Το Αναπτυξιακό Κέντρο «CDNWB» της Βορειοδυτικής Βουλγαρίας.

· Ο δημόσιος φορέας «UNEPROEViennaISCC» της Αυστρίας.

·Το δημόσιο ερευνητικό κέντρο «CNR-ISGI» της Ιταλίας.

ΤηνΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΑΕ-ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Εεκπροσώπησανο Δ/ντης της κος Παν. Πάτρας και ο Υποδιευθυντής της εταιρείας κ. Κουτής Βάϊος.

Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Βουλγαρία στις αρχές Μαρτίου 2012.


Ανακοινώσεις: Κατηγορίες

Δημοφιλείς ετικέτες

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

30 χρόνια LEADER - 30 Χρόνια Αναπτυξιακής πορείας των Αγροτικών περιοχών - 30 Χρόνια δίπλα στις επιχειρήσεις της περιοχής μας!

30 χρόνια LEADER - 30 Χρόνια Αναπτυξιακής πορείας των Αγροτικών περιοχών - 30 Χρόνια δίπλα στις επιχειρήσεις της περιοχής μας!

Ετικέτες: CLLD/LEADER | 19 Μαρτίου 2021

Από την πρώτη περίοδο LEADER, η οποία ξεκίνησε το 1991 ως «κοινοτική πρωτοβουλία», έως σήμερα που συμπληρώνονται 30 χρόνια, η προσέγγιση LEADER...

Μάθετε περισσότερα

Απόφαση Ένταξης Ιδιωτικών Έργων του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER στην ΠΕ Τρικάλων της Ομάδας Τοπικής Δράσης "ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε."

Ετικέτες: CLLD/LEADER | 12 Φεβρουαρίου 2021

Ολοκληρώθηκε η ένταξη των έργων ιδιωτικού χαρακτήρα στο Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER της ΠΕ Τρικάλων, με απόφαση που εκδόθηκε σήμερα 12/02/2021...

Μάθετε περισσότερα