Αναπτυξιακή Τρικάλων - ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. | Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.
2432025370 kenakap@kenakap.gr

Συνάντηση ενημέρωσης στο ΕΒΕ Τρικάλων για το πρόγραμμα LEADER

21 Μαΐου 2012


foto_EBE.jpg

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Μάιου 2012 και ώρα 19:30 μεταξύ στελεχών της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΑΕ ΟΤΑ–ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. και των προέδρων των τμημάτων του ΕΒΕ Τρικάλων. Η συνάντηση υλοποιήθηκε στα γραφεία του ΕΒΕ Τρικάλων στο πλαίσιο των διάφορων επαφών που έχει ξεκινήσει το ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ  ως φορέας υλοποίησης του τοπικού προγράμματος LEADER (ΑΞΟΝΑΣ 4. του ΠΑΑ 2007-2013) για το ν. Τρικάλων, με φορείς της περιοχής εφαρμογής του προγράμματος LEADER, εν όψει της 2ης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος LEADER.

Σκοπός της συνάντησης την οποία συντόνισε ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΕΒΕ κος Βασίλειος Γιαγιάκος, ήταν η ενημέρωση των μελών του ΕΒΕ Τρικάλων για τις δράσεις της επικείμενης 2ης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος LEADER, συνολικού προϋπολογισμού Δημόσιας Δαπάνης 4.250.000,00€ περίπου, αλλά κυρίως η ανταλλαγή απόψεων για την κατάσταση της επιχειρηματικότητας στην περιοχή εφαρμογής του LEADER στις τωρινές συνθήκες οικονομική κρίσης και μείωσης του επενδυτικού ενδιαφέροντος.
Τα μέλη του ΕΒΕ Τρικάλων προς την κατεύθυνση αυτή εξέφρασαν τις απόψεις τους για τους τομείς επιχειρηματικότητας στους οποίους θα πρέπει να εστιαστεί η χρηματοδοτική βαρύτητα των παρεμβάσεων της 2ης πρόσκλησης του προγράμματος LEADER λαμβάνοντας υπόψη τις τωρινές δύσκολες συνθήκες που βιώνει η τοπική οικονομία και η επιχειρηματικότητα, υποδεικνύοντας κυρίως τους τομείς μεταποίησης και τυποποίησης αγροτικών και δασοκομικών προϊόντων, υποστήριξης εκσυγχρονισμού των βιοτεχνικών μονάδων και των επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών.


Ανακοινώσεις: Κατηγορίες

Δημοφιλείς ετικέτες

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

30 χρόνια LEADER - 30 Χρόνια Αναπτυξιακής πορείας των Αγροτικών περιοχών - 30 Χρόνια δίπλα στις επιχειρήσεις της περιοχής μας!

30 χρόνια LEADER - 30 Χρόνια Αναπτυξιακής πορείας των Αγροτικών περιοχών - 30 Χρόνια δίπλα στις επιχειρήσεις της περιοχής μας!

Ετικέτες: CLLD/LEADER | 19 Μαρτίου 2021

Από την πρώτη περίοδο LEADER, η οποία ξεκίνησε το 1991 ως «κοινοτική πρωτοβουλία», έως σήμερα που συμπληρώνονται 30 χρόνια, η προσέγγιση LEADER...

Μάθετε περισσότερα

Απόφαση Ένταξης Ιδιωτικών Έργων του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER στην ΠΕ Τρικάλων της Ομάδας Τοπικής Δράσης "ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε."

Ετικέτες: CLLD/LEADER | 12 Φεβρουαρίου 2021

Ολοκληρώθηκε η ένταξη των έργων ιδιωτικού χαρακτήρα στο Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER της ΠΕ Τρικάλων, με απόφαση που εκδόθηκε σήμερα 12/02/2021...

Μάθετε περισσότερα