Αναπτυξιακή Τρικάλων - ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. | Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.
2432025370 kenakap@kenakap.gr

Έκδοση εγγυητικής επιστολής προκαταβολής για την πληρωμή των δικαιούχων ενταγμένων έργων στο τοπικό πρόγραμμα LEADER του ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ

19 Νοεμβρίου 2012


Εκδόθηκε από την ΑΤΤΙCA ΒΑΝΚ (κατάστημα Τρικάλων) η εγγυητική επιστολή προκαταβολής υπέρ του ΟΠΕΚΕΠΕ (Οργανισμού Πληρωμών), ύψους 702.000,00€ για λογαριασμό της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ – ΑΑΕ ΟΤΑ - <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" /?>ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε, στο πλαίσιο του τοπικού προγράμματος LEADER με τίτλο: «ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΚΑΛΙΝΗ ΥΠΑΙΘΡΟ» που υλοποιεί η εταιρεία.

Την εγγυητική επιστολή παρέλαβε χθες ο Πρόεδρος του <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" /?>ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ κος Δημήτριος Σακελλαρίου από την Διευθύντρια της ΑΤΤΙΚΑ ΒΑΝΚ ολοκληρώνοντας έτσι επιτυχώς ένα κύκλο διαβουλεύσεων που διήρκεσε 3 μήνες. Ο κος Δ. Σακελλαρίου έδωσε εντολή στο ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ να αποσταλεί άμεσα η εγγυητική επιστολή στην ΕΥΔ LEADER του ΥΠΑΑΤ και στον ΟΠΕΚΕΠΕ, προκειμένου να πιστωθεί ο τραπεζικός λογαριασμός που διατηρεί η εταιρεία στην τράπεζα αποκλειστικά και μόνο για την πληρωμή των ενταγμένων δικαιούχων στα Μέτρα 41 και 421 (επενδυτικά σχέδια) του τοπικού προγράμματος LEADER.

Σημειώνεται ότι αμέσως μετά την πίστωση του λογαριασμού με το ποσόν της προκαταβολής των 702.000,00€, θα καταστεί εφικτό να πληρωθούν άμεσα με εντολή του ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ οι πιστοποιημένες εργασίες στα έργα των δικαιούχων του προγράμματος LEADER.

Σχετικά με την εξέλιξη αυτή και την οριστικοποίηση της συνεργασίας με την ΑΤΤΙΚΑ ΒΑΝΚ είχε την ευκαιρία ο Πρόεδρος του ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ κος Σακελλαρίου να ενημερώσει τα μέλη του ΔΣ και της Επιτροπής Διαχείρισης LEADER στην τελευταία πρόσφατη συνεδρίαση των οργάνων δηλώνοντας ότι «με την οριστικοποίηση της συμφωνίας με την ΑΤΤΙCA BANK και την έκδοση της εγγυητικής εξέλειπε ακόμη ένα εμπόδιο από αυτά που ορθώθηκαν με αποκλειστικό σκοπό να βλάψουν την εταιρεία και που καθυστερούσαν την ομαλή πρόοδο του τοπικού προγράμματος» εκφράζοντας ταυτόχρονα και την «ικανοποίηση του που το αίσιο τέλος θα επιτρέψει την πληρωμή των επενδυτικών σχεδίων που είχαν ενταχθεί στο πλαίσιο της 1ης προκήρυξης του LEΑDER από το τέλος της άνοιξης ήδη».


Ανακοινώσεις: Κατηγορίες

Δημοφιλείς ετικέτες

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

Οριστικά αποτελέσματα 1ης Πρόσκλησης του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER (Πράξεις Ιδιωτικού Χαρακτήρα) της Ομάδας Τοπικής Δράσης ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.

15 Δεκεμβρίου 2020

Η Αναπτυξιακή Τρικάλων Α.Α.Ε. ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε., αρωγός στην στήριξη και ανάπτυξη των πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων της περιοχής μας,...

Μάθετε περισσότερα

«Ανακοίνωση οριστικών αποτελεσμάτων αξιολόγησης της 1ης Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER του ΠΑΑ 2014-2020, της ΠΕ Τρικάλων (Υπομέτρο 19.2 – Παρεμβάσεις Δημόσιου Χαρακτήρα) της Ομάδας Τοπικής Δράσης ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.»

1 Δεκεμβρίου 2020

Η Αναπτυξιακή Τρικάλων Α.Α.Ε. ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. ανακοινώνει την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης των αιτήσεων που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο...

Μάθετε περισσότερα

Hμερίδα έχει θέμα «Βιώσιμη χρήση του Εδάφους - Παραγωγή και Αποικοδόμηση Βιο-Βασιζόμενων προϊόντων»

13 Νοεμβρίου 2020

Το Ελληνικό Φόρουμ Βιο-οικονομίας , διοργανώνει διαδικτυακή ημερίδα σε συνεργασία με το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας...

Μάθετε περισσότερα