Αναπτυξιακή Τρικάλων - ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. | Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.
2432025370 kenakap@kenakap.gr

Hμερίδα έχει θέμα «Βιώσιμη χρήση του Εδάφους - Παραγωγή και Αποικοδόμηση Βιο-Βασιζόμενων προϊόντων»

13 Νοεμβρίου 2020

Το Ελληνικό Φόρουμ Βιο-οικονομίας , διοργανώνει διαδικτυακή ημερίδα σε συνεργασία με το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ), το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και την εταιρεία Q-Plan. Τη δράση στηρίζουν τα Ευρωπαϊκά έργα MAGIC, PANACEA και BIOVOICES.

Η ημερίδα έχει θέμα «Βιώσιμη χρήση του Εδάφους - Παραγωγή και Αποικοδόμηση Βιο-Βασιζόμενων προϊόντων» και θα διεξαχθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου στις 3.30 – 6.00 μμ. Με το θέμα αυτό, τιμούμε τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας για την προστασία του εδάφους που γιορτάζεται αρχές Δεκεμβρίου.

Ανάμεσα στα θέματα που θα παρουσιαστούν στην ημερίδα, είναι επιστημονικές προσεγγίσεις που αφορούν στην σπουδαιότητα της καλής υγείας του εδάφους για την αειφορία παροχής προϊόντων και πως αυτή επηρεάζεται από την βιο-αποικοδόμηση προϊόντων, καλά παραδείγματα εμπορικών βιο-βασιζόμενων προϊόντων, ευκαιρίες εκπαίδευσης στην Βιο-οικονομία και ευκαιρίες χρηματοδότησης σε σχετικά θέματα από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η εκδήλωση θα κλείσει με συζήτηση για το πώς η πανδημία του COVID-19 έχει επηρεάσει την υγεία του εδάφους και την βιο-οικονομία γενικότερα στη χώρα μας.

Μπορείτε να συμμετέχετε στην ημερίδα στέλνοντας μήνυμα στα emails: info@bioecoforum.gr & info@bioecoforum.eu

Καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής για ακροατές: 20 Νοεμβρίου 2020

Θα ακολουθήσει μήνυμα με το πρόγραμμα και πληροφορίες σύνδεσης στην διαδικτυακή πλατφόρμα μέσω της οποίας θα διεξαχθεί η ημερίδα.

Σε όσους ενδιαφέρονται θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης της ημερίδας.

Μπορείτε επίσης να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις σχετικά με την ημερίδα στην ιστοσελίδα του φόρουμ http://bioeconomyforum.gr/el/ και τις ιστοσελίδες μας στα μέσα δικτύωσης

Linkedin https://www.linkedin.com/in/greek-bioeconomy-forum-8260a9195/

Facebook https://www.facebook.com/Greek-Bioeconomy-Forum-112273280176017

 


Ανακοινώσεις: Κατηγορίες

Δημοφιλείς ετικέτες

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣTHN 29η ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ THΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ– ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ– ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. "

12 Αυγούστου 2022

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ     
ΣTHN 29η ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
THΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ
"ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ– ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ...

Μάθετε περισσότερα


ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ της πράξης: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΛΩΝ» του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΥΤΟΥΜΑ «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»

28 Μαρτίου 2022

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ της πράξης: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΛΩΝ» του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΥΤΟΥΜΑ «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»
Ανακοίνωση
Ο...

Μάθετε περισσότερα