Αναπτυξιακή Τρικάλων - ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. | Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.
2432025370 kenakap@kenakap.gr

Ενημερωτικές εκδηλώσεις από το ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ, στα Τρίκαλα και στο Δήμο Κόζιακα, για το σχεδιασμό Τοπικού Προγράμματος Προσέγγισης LEADER στο ν. Τρικάλων, του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013

26 Μαρτίου 2008


P3190009.jpg
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ:
Δείτε περισσότερες Φωτογραφίες εδω

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία, χθες Τετάρτη 19/3/2008, οι εκδηλώσεις που διοργάνωσε το ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ στην αίθουσα της ΤΕΔΚ για την ενημέρωση των δημοτών της Δ. Κοινότητας Ασπροποτάμου και στο Πρίνος, στην αίθουσα του Γυμνασίου, για την ενημέρωση των δημοτών του Δήμου Κόζιακα, στα πλαίσια της διαδικασίας ενημέρωσης/πληροφόρησης & σχεδιασμού, του τοπικού προγράμματος προσέγγισης Leader, το οποίο αναμένεται να προκηρυχθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και στο πλαίσιο του Άξονα 4: «Εφαρμογή της Προσέγγισης Leader», του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013.

Το πρόγραμμα παρουσίασαν  ο κ. Βάιος Κουτής υποδιευθυντής του ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ, ο κ. Γκρέκος Χρήστος διευθυντής του ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ και ο κ. Καλλιάρας Χάρης στέλεχος του ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ.  Στην συνέχεια ακολούθησε συζήτηση όπου τα στελέχη της αναπτυξιακής εταιρείας, προέτρεψαν τους παρευρισκόμενους να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες χρηματοδότησης που προσφέρονται από το πρόγραμμα, κι ως εκ τούτου για την ευκαιρία που τους δίνεται στο να συνδιαμορφώσουν τις δράσεις του τοπικού προγράμματος για τον ν. Τρικάλων.

Στην εκδήλωση της Δ. Κοινότητας Ασπροποτάμου  παραβρέθηκαν, ο Νομάρχης και πρόεδρος του ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ κ. Βλαχογιάννης Ηλίας, ο Δήμαρχος Πύλης και Δ/νων σύμβουλος του ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ κ. Κουφογάζος Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος της Δ. Κοινότητας Ασπροποτάμου και μέλος του ΔΣ του ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ κ. Βουρλίτσης Δημήτριος, εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής, εκπρόσωποι φορέων  και κάτοικοι της περιοχής.

Στην εκδήλωση του Δήμου Κόζιακα παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος Πύλης και Δ/νων σύμβουλος του ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ κ. Κουφογάζος Κωνσταντίνος, ο Δήμαρχος Κόζιακα κ. Αναστασόπουλος Κίμων και μέλος του ΔΣ του ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ, εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής, εκπρόσωποι φορέων  και κάτοικοι της περιοχής.

Με τις παραπάνω εκδηλώσεις, ολοκληρώθηκε και ο πρώτος κύκλος ενημέρωσης, για την   Εφαρμογή του Τοπικού Προγράμματος Προσέγγισης LEADER ν. Τρικάλων.

Σε δεύτερη φάση, αναμένεται να πραγματοποιηθεί και νέος κύκλος συναντήσεων πληροφόρησης, κατά τον οποίο θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για το ποιοι θα μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα και να ωφεληθούν των ενισχύσεων του.


Ανακοινώσεις: Κατηγορίες

Δημοφιλείς ετικέτες

Πρόσφατες Ανακοινώσεις


ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η 1η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ CLLD/LEADER ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΥΠΟΜΕΤΡΟΥ 19.2 ΤΟΥ ΠΑΑ 2014-2020

Ετικέτες: CLLD/LEADER | 13 Νοεμβρίου 2019

Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον των υποψήφιων επενδυτών που υπέβαλαν τα επενδυτικά τους σχέδια στην ΟΤΔ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΑΕ ΟΤΑ - ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.. στο...

Μάθετε περισσότερα

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΈΡΓΩΝ ΥΠΟΜΕΤΡΟΥ 19.2 ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ CLLD/LEADER 2014-2020 ΣΤΗΝ ΠΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ - 3Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ».

19 Σεπτεμβρίου 2019

Η OTΔ «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ» (ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε),   ενημερώνει τους δυνητικούς δικαιούχους του προγράμματος...

Μάθετε περισσότερα