Αναπτυξιακή Τρικάλων - ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. | Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.
2432025370 kenakap@kenakap.gr

Στα 8,3 εκατομμύρια ευρώ ανέρχεται η χρηματοδότηση του τοπικού προγράμματος προσέγγισης LEADER Ν. Τρικάλων

1 Ιουλίου 2009


LEADER_tel.jpg

Σύμφωνα με την απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σωτήρη Χατζηγάκη η χρηματοδότηση του τοπικού προγράμματος προσέγγισης LEADER  Ν. Τρικάλων ανέρχεται στο ποσό των 8,3 εκατομμύριων ευρώ.

Με την συγκεκριμένη απόφαση κατακυρώνονται σε 41 εταιρείες οι σχετικές συμβάσεις για την υλοποίηση των τοπικών προγραμμάτων του Άξονα 4 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007 -2013 (ΠΑΑ), σύμφωνα με τη σχετική προκήρυξη και τις υποβληθείσες προτάσεις που κατατέθηκαν από τις Αναπτυξιακές Εταιρείες.

Στη συνέχεια οι Αναπτυξιακές Εταιρείες θα προσέλθουν σε τεχνικές συσκέψεις με την αρμόδια υπηρεσία του ΥΠΑΑΤ, ώστε να οριστικοποιηθούν τα τοπικά προγράμματα και να αποσταλούν οι σχετικές συμβάσεις στο Ελεγκτικό Συνέδριο για έλεγχο.

Ο πρόεδρος της εταιρείας μας και Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Βύρων  Μπουτίνας δήλωσε «ότι η χρηματοδότηση με 8,3 εκατομμύρια ευρώ του προγράμματος αποτελεί το επιστέγασμα μιας προσπάθειας του προέδρου και όλων των μελών του Δ.Σ,  αλλά και των στελεχών της εταιρείας, για την υποβολή της καλύτερης πρότασης.

Το ότι η χρηματοδότηση είναι η δεύτερη μεταξύ των 41 άλλων προτάσεων αποτελεί απόδειξη της αρτιότητας της πρότασης. Πρόκειται για μια σημαντική ανάσα για την ανάπτυξη του αγροτικού χώρου του νομού».


Ανακοινώσεις: Κατηγορίες

Δημοφιλείς ετικέτες

Πρόσφατες Ανακοινώσεις


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Ετικέτες: CLLD/LEADER | 5 Απριλίου 2024

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή κτηνοτρόφων στην τεχνική διακρατική συνάντηση στην Ιταλία στο πλαίσιο υλοποίησης του Σχεδίου...

Μάθετε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ THΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ– ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ– ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. "

2 Απριλίου 2024

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
THΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ
"ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ– ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ...

Μάθετε περισσότερα