Αναπτυξιακή Τρικάλων - ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. | Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.
2432025370 kenakap@kenakap.gr

Στα 8,3 εκατομμύρια ευρώ ανέρχεται η χρηματοδότηση του τοπικού προγράμματος προσέγγισης LEADER Ν. Τρικάλων

1 Ιουλίου 2009


LEADER_tel.jpg

Σύμφωνα με την απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σωτήρη Χατζηγάκη η χρηματοδότηση του τοπικού προγράμματος προσέγγισης LEADER  Ν. Τρικάλων ανέρχεται στο ποσό των 8,3 εκατομμύριων ευρώ.

Με την συγκεκριμένη απόφαση κατακυρώνονται σε 41 εταιρείες οι σχετικές συμβάσεις για την υλοποίηση των τοπικών προγραμμάτων του Άξονα 4 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007 -2013 (ΠΑΑ), σύμφωνα με τη σχετική προκήρυξη και τις υποβληθείσες προτάσεις που κατατέθηκαν από τις Αναπτυξιακές Εταιρείες.

Στη συνέχεια οι Αναπτυξιακές Εταιρείες θα προσέλθουν σε τεχνικές συσκέψεις με την αρμόδια υπηρεσία του ΥΠΑΑΤ, ώστε να οριστικοποιηθούν τα τοπικά προγράμματα και να αποσταλούν οι σχετικές συμβάσεις στο Ελεγκτικό Συνέδριο για έλεγχο.

Ο πρόεδρος της εταιρείας μας και Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Βύρων  Μπουτίνας δήλωσε «ότι η χρηματοδότηση με 8,3 εκατομμύρια ευρώ του προγράμματος αποτελεί το επιστέγασμα μιας προσπάθειας του προέδρου και όλων των μελών του Δ.Σ,  αλλά και των στελεχών της εταιρείας, για την υποβολή της καλύτερης πρότασης.

Το ότι η χρηματοδότηση είναι η δεύτερη μεταξύ των 41 άλλων προτάσεων αποτελεί απόδειξη της αρτιότητας της πρότασης. Πρόκειται για μια σημαντική ανάσα για την ανάπτυξη του αγροτικού χώρου του νομού».


Ανακοινώσεις: Κατηγορίες

Δημοφιλείς ετικέτες

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

30 χρόνια LEADER - 30 Χρόνια Αναπτυξιακής πορείας των Αγροτικών περιοχών - 30 Χρόνια δίπλα στις επιχειρήσεις της περιοχής μας!

30 χρόνια LEADER - 30 Χρόνια Αναπτυξιακής πορείας των Αγροτικών περιοχών - 30 Χρόνια δίπλα στις επιχειρήσεις της περιοχής μας!

Ετικέτες: CLLD/LEADER | 19 Μαρτίου 2021

Από την πρώτη περίοδο LEADER, η οποία ξεκίνησε το 1991 ως «κοινοτική πρωτοβουλία», έως σήμερα που συμπληρώνονται 30 χρόνια, η προσέγγιση LEADER...

Μάθετε περισσότερα

Απόφαση Ένταξης Ιδιωτικών Έργων του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER στην ΠΕ Τρικάλων της Ομάδας Τοπικής Δράσης "ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε."

Ετικέτες: CLLD/LEADER | 12 Φεβρουαρίου 2021

Ολοκληρώθηκε η ένταξη των έργων ιδιωτικού χαρακτήρα στο Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER της ΠΕ Τρικάλων, με απόφαση που εκδόθηκε σήμερα 12/02/2021...

Μάθετε περισσότερα