Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

2 Φεβρουαρίου 2010

Foto_pita_2010.jpg

Παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. καθώς και των εργαζομένων της εταιρείας, πραγματοποιήθηκετη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010 το μεσημέρι στα γραφεία της εταιρείας, η  κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

O Δήμαρχος Καλαμπάκας και  πρόεδρος  της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.  κ. Μπουτίνας Βύρωνας, ο Δήμαρχος Πύλης και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε κ. Κων/νος Κουφογάζος και ο Δήμαρχος Οιχαλίας κ. Αθανάσιος Ζιώγκος μέλος του Δ.Δ. της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε, έκοψαν από κοινού την πίτα και ευχήθηκαν η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία και ευτυχία.

Παράλληλα με την εκδήλωση έλαβε χώρα και η συνεδρίαση του Δ.Σ.

Τυχερή της χρονιάς αναδείχτηκε η κα. Παναγιώτα Καραφύλλα, η οποία έλαβε ως δώρο από τον πρόεδρο ένα ρολόι.

Νέες εντάξεις 6 επιπλέον ιδιωτικών επενδύσεων στο Πρόγραμμα στο Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER της Ομάδας Τοπικής Δράσης ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.

19 Νοεμβρίου 2021

Ολοκληρώθηκαν οι εντάξεις των ιδιωτικών έργων με την ένταξη 6 νέων επενδύσεων της 1ης Πρόσκλησης του CLLD/LEADER στην ΠΕ Τρικάλων που υποβλήθηκαν...