Αναπτυξιακή Τρικάλων - ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. | Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.
2432025370 kenakap@kenakap.gr

Ενημερωτική συνάντηση για την υπογραφή Συμβάσεων Υλοποίησης των επενδυτικών Σχεδίων στο πλαίσιο του τοπικού Προγράμματος LEADER»

13 Φεβρουαρίου 2012


Enim_epend_Simvasi.JPG

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13-2-2012 και ώρα 12:00 στα γραφεία της εταιρείας (Ιωαννίνων 84, Καλαμπάκα) ενημερωτική συνάντηση των δικαιούχων επενδυτών τα επενδυτικά σχέδια των οποίων εγκρίθηκαν για συγχρηματοδότηση από το τοπικό πρόγραμμα LEADER της Αναπτυξιακής Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση των επενδυτών σχετικά με τις λεπτομέρειες υπογραφής των Συμβάσεων Υλοποίησης των έργων και τα σχετικά δικαιολογητικά έγγραφα που απαιτούνται.

Την ενημερωτική συνάντηση στην οποία παραβρέθηκαν οι επενδυτές με τους τεχνικούς τους συμβούλους άνοιξε ο Πρόεδρος του ΔΣ και της Επιτροπής Διαχείρισης LEADER της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. κος ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ Δημήτριος (Δήμαρχος Καλαμπάκας), ο οποίος καλωσορίζοντας τους επενδυτές τους ενημέρωσε για τις μέχρι τώρα διαδικασίες αξιολόγησης που ακολουθήθηκαν από την εταιρεία σε συνεργασία με το αρμόδιο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, ώστε να διασφαλιστεί ότι οι εγκρίσεις των επενδύσεων ήταν σύμφωνες με το ρυθμιστικό πλαίσιο εφαρμογής  του προγράμματος LEADER. Τέλος τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στην υλοποίηση των επενδύσεων και αναφέρθηκε στην συμβολή στην τοπική ανάπτυξη και τον αντίκτυπο που θα έχουν στην απασχόληση στην περιοχή διαβεβαιώνοντας ότι τα στελέχη της εταιρείας θα είναι στο πλευρό τους ώστε να βοηθηθούν στην απρόσκοπτη και εύρυθμη υλοποίηση των σχεδίων.

Στην συνέχεια έγινε παρουσίαση των τεχνικών λεπτομερειών της Σύμβασης από τα στελέχη της εταιρείας κκ. Βάιο Κουτή, Ευριπίδη Καζαντζή και Γαλάτεια Καλύβα και συγκεκριμένα παρουσιάστηκαν τα θέματα που αφορούν στην χρηματοδότηση, την παρακολούθηση υλοποίησης του έργου, των προβλεπομένων διοικητικών ελέγχων, της καταβολής της χρηματικής ενίσχυσης, στις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα κ.λπ. των μερών και γενικά σε όλα τα θέματα που ρυθμίζουν όλες τις λεπτομέρειες που θα έχουν σαν τελικό αποτέλεσμα την ομαλή και επιτυχή υλοποίηση του κάθε  έργου.

 


Ανακοινώσεις: Κατηγορίες

Δημοφιλείς ετικέτες

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

Οριστικά αποτελέσματα 1ης Πρόσκλησης του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER (Πράξεις Ιδιωτικού Χαρακτήρα) της Ομάδας Τοπικής Δράσης ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.

15 Δεκεμβρίου 2020

Η Αναπτυξιακή Τρικάλων Α.Α.Ε. ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε., αρωγός στην στήριξη και ανάπτυξη των πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων της περιοχής μας,...

Μάθετε περισσότερα

«Ανακοίνωση οριστικών αποτελεσμάτων αξιολόγησης της 1ης Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER του ΠΑΑ 2014-2020, της ΠΕ Τρικάλων (Υπομέτρο 19.2 – Παρεμβάσεις Δημόσιου Χαρακτήρα) της Ομάδας Τοπικής Δράσης ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.»

1 Δεκεμβρίου 2020

Η Αναπτυξιακή Τρικάλων Α.Α.Ε. ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. ανακοινώνει την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης των αιτήσεων που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο...

Μάθετε περισσότερα

Hμερίδα έχει θέμα «Βιώσιμη χρήση του Εδάφους - Παραγωγή και Αποικοδόμηση Βιο-Βασιζόμενων προϊόντων»

13 Νοεμβρίου 2020

Το Ελληνικό Φόρουμ Βιο-οικονομίας , διοργανώνει διαδικτυακή ημερίδα σε συνεργασία με το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας...

Μάθετε περισσότερα