Αναπτυξιακή Τρικάλων - ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. | Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.
2432025370 kenakap@kenakap.gr

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΈΡΓΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΟΣ LEADER ΣΤΗΝ ΠΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

9 Νοεμβρίου 2021

Ξεκίνησε η υλοποίηση των Δημοσίων Έργων του Προγράμματος CLLD/ LEADER στην ΠΕ Τρικάλων με το Δήμο Πύλης να διακηρύττει σε δημοπρασία, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, το έργο  «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗ Τ.Κ. ΦΗΚΗΣ».

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι 270.000,00 Ευρώ μετά του Φ.Π.Α. και χρηματοδοτείται από το Υπομέτρο 19.2 του Προγράμματος CLLD/LEADER του ΠΑΑ 2014 - 2020 που υλοποιεί η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΑΕ ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ.

Αντικείμενο του προτεινόμενου έργου είναι η δημιουργία πάρκου αθλητικών δραστηριοτήτων στην Τοπική Κοινότητα Φήκης του Δήμου Πύλης. Θα κατασκευαστούν ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 8×8, ένα γήπεδο μπάσκετ, ένας διάδρομος πεζοπορίας και ανάπλαση της εισόδου του πάρκου. Οι εργασίες περιγράφονται αναλυτικά στην Τεχνική Περιγραφή της μελέτης.

Πληροφορίες: https://dimospylis.gr/dimiourgia-parkou-athlitikon-drastiriotiton-sti-t-k-fikis/

 


Ανακοινώσεις: Κατηγορίες

Δημοφιλείς ετικέτες

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

Νέες εντάξεις 6 επιπλέον ιδιωτικών επενδύσεων στο Πρόγραμμα στο Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER της Ομάδας Τοπικής Δράσης ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.

19 Νοεμβρίου 2021

Ολοκληρώθηκαν οι εντάξεις των ιδιωτικών έργων με την ένταξη 6 νέων επενδύσεων της 1ης Πρόσκλησης του CLLD/LEADER στην ΠΕ Τρικάλων που υποβλήθηκαν...

Μάθετε περισσότερα